سفارش تبلیغ
صبا ویژن

جریان انحراف خود را نزدیک به امام زمان (عج) معرفی میکند

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : شنبه 91 دی 9 ساعت 6:7 عصر

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) با اشاره به این‌که شرایط امروز پیچیده‌تر از سه سال قبل است، گفت: فتنه‌های جدید در راه است و فاصله نگاه فتنه‌ها با حق بسیار نزدیک نشان داده می‌دهد، پس نیاز است که مراقب باشیم، چون جریان انحراف خود را حق و نزدیک به امام زمان (عج) معرفی می‌کند.

نواندیش بصیربه گزارش ناب نیوز به نقل از مهر، سردارسرتیپ پاسدار محسن کاظمینی در همایش میثاق با ولایت که به مناسبت بزرگداشت نهم دی در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، با بیان این‌که حماسه 9 دی در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان یک روز ماندگار باقی خواهد ماند، گفت: حادثه 9 دی فتنه عظیمی را از بین برد، فتنه‌ای که بعد از انقلاب برای نظام جمهوری اسلامی مشابه نداشته است.
وی در این مراسم که به همت سازمان بسیج شهرداری تهران برگزار شد با اشاره به این که بعد از انقلاب شاهد به راه اندازی جنگ توسط دشمنان بودیم، ادامه داد: اما حماسه بی‌نظیر 8 سال دفاع مقدس اتفاق افتاد و پیروز شدیم و در سال 78 هم چنین شد، اما هیچ‌کدام اینها به عظمت فتنه‌ای که در سال 88 با آن مواجه بودیم، نبود.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) گفت: دشمنان داخلی و خارجی در فتنه 88 در راستای براندازی جمهوری اسلامی ایران هم‌پیمان شدند، شاید سران فتنه هم اعتقاد نداشتند که همه توان دشمنان انقلاب به حمایت از آنها خواهد آمد، اما این اتفاق افتاد و در دوره فتنه شاهد بودیم که خواص به چند دسته تقسیم شدند و برخی از آنها سکوت کردند.
کاظمینی با اشاره به این‌که فتنه سال 88 از این جهت عظیم بود که دشمنان می‌خواستند، همه ذهن و ایمان ملت را تحت تاثیر قرار دهند گفت: مردم وقتی دیدند به دیانتشان توهین شده، حماسه 9 دی را پدید آوردند که توانست همه ریشه‌های فتنه را از بین ببرد.
وی با بیان این‌که ما معتقدیم حماسه 9 دی فتنه را ریشه‌کن کرده است، خاطرنشان کرد: باید مواظب باشیم چون دشمن تلاش خود را برای براندازی جمهوری اسلامی دارد و دنبال فرصت است.
سردار کاظمینی با اشاره به این‌که در طول انقلاب مردم با وفادارترین افراد به نظام، اسلام، انقلاب، رهبری و ولایت بودند، اظهار کرد: متاسفانه تعداد زیادی از خواص در طول 33 سال تجدید و رفوزه شدند و از صحنه انقلاب و نظام خارج شدند و این برای ما درد است که کسانی که خود را خط امامی می‌دانستند، مردود شوند.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) با اشاره به سخنی از امام (ره) مبنی بر این‌که هرجا دشمنان شما یعنی آمریکا و اسرائیل از حرف شما خوششان آید، شک کنید، گفت: تمام شبکه‌های ماهواره‌ای و اینترنتی در فتنه 88 بدون استثناء حرکت سران فتنه را تایید و حمایت کردند و روسای جمهور آمریکا، انگلیس و اسرائیل علنا در این زمینه اقدام کردند. پس اگر سران فتنه خود را خط امامی می‌دانستند، آیا باید به حرف‌شان پافشاری می‌کردند؟
کاظمینی با بیان این‌که خواص در طول 33 سال همواره ریزش‌شان بیشتر از مردم بوده است، تصریح کرد: مردم در انتخابات سال 88 با حضور 85 درصدی ثابت کردند که وفادار به نظام و انقلاب هستند و در 9 دی تاکید کردند که حامی ولایت هستند. پس این‌که خواص چنین تردید کردند و هم‌پیمان با سران فتنه شدند و برخی سکوت کردند و البته برخی دیگر دیر سخن گفتند، سوال‌برانگیز است و دلایلی دارد.
وی اضافه کرد: خواص از صحبت‌های مقام معظم رهبری، تاریخ صدر اسلام و عاشورای حسینی عبرت نگرفتند؛ چراکه اگر خواص در روزهای اول یعنی 23 تا 25 خرداد سکوت را می‌شکستند و محکم از رهبری حمایت می‌کردند، دچار این حادثه تلخ تاریخ در طول 8 ماه نبودیم.
کاظمینی با بیان این‌که امروز 3 سال از تاریخ حماسه 9 دی می‌گذرد، گفت: باید متوجه باشیم که مردم و بسیج حماسه 9 دی را با همه وجود قبول دارند و در صحنه آینده نیز خواهند ماند که این به معنای میثاق با ولایت، شهدا و امام شهداست و دشمنان بدانند که اگر بخواهند بار دیگر فتنه درست کنند، ملت ما گول آنها را نمی‌خورد و نمی‌گذارد تاریخ تکرار شود، چون ملت ما ملت شیعه حسین‌بن‌علی (ع) و انقلاب ما در امتداد عاشوراست.
کاظمینی با بیان این‌که تاریخ ممکن است برای خواص تکرار شود، افزود: تکرار تاریخ برای آنها در این است که می‌توانند حلقه اتصال خود را به ولایت محکم‌تر کنند.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) با بیان این‌که حماسه 9 دی فتنه را از بیخ و بن برای تاریخ آینده از بین برد، گفت: این بدان معنا نیست که انسان‌ها در مقابل خداوند مورد آزمایش قرار نگیرند، چون خدا ممکن است آنها را دوباره آزمایش کند.
کاظمینی با اشاره به این‌که ضد انقلاب، دشمنان خارجی و منافقین همواره علیه جمهوری اسلامی نقشه می‌کشند و به طور کامل از بین نرفته‌اند، تصریح کرد: دشمنان ممکن است دوباره به صحنه آیند، اما ملت حتما مقابل آنها خواهد ایستاد و ان شاءالله سرنوشت ملت پیروزمندانه است. صاحب این مملکت امام زمان (عج) است و پرچم اصلی جمهوری اسلامی، دست امام زمان (عج) قرار خواهد گرفت، پس همه تلاش کنیم که سرباز واقعی ایشان باشیم.
وی با اشاره به این‌که شرایط امروز پیچیده‌تر از سه سال قبل است، گفت: فتنه‌های جدید در راه است و فاصله نگاه فتنه‌ها با حق بسیار نزدیک نشان داده می‌دهد، پس نیاز است که مراقب باشیم، چون جریان انحراف خود را حق و نزدیک به امام زمان (عج) معرفی می‌کند.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) گفت: امام(ره) به ما یاد داده است که حکومت اسلامی ما ریشه در تمام مکتب اسلام دارد و نایب امام زمان (عج) باید ولی امر مسلمین و هدایت کننده راه نظام باشد، پس میزان پیوند و نزدیکی اعتقادی به ولی فقیه برای جریان‌های سیاسی باید مورد نظر قرار گیرد و آنها که خود را متصل به امام زمان (عج) می‌دانند، اما ولی‌فقیه را نمی‌خواهند، انحراف دارند.


حماسه 9 دی پاسخ روشن ملت به فتنه انگیزان بود

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 91 دی 8 ساعت 3:26 عصر
خطیب نماز جمعه تهران گفت: مردم در حماسه 9 دی سنگ تمام گذاشتند و بدون اتکا به هیچ دستگاهی با حضور میلیونی خود این فتنه 88 را سرکوب و با حضور دشمن شکن خود به امام زمان(عج) ادای دین کردند.

به گزارش ناب نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به حماسه 9 دی گفت:‌ عده‌ای پس از برگزاری انتخابات سال 88 اعلام تقلب کردند و این طبیعی است که هر شکست‌ خورده‌ای اعلام تقلب کند اما مجرای قانون هم وجود دارد.
وی افزود: رهبری با ظرفیت خارق‌العاده‌ای که خارج از تصور است، به ْآنها فرصت دادند و گفتند بیایید به نمایندگانتان بگویید تا در این رابطه اقدام کنند و ما پیگیر می‌شویم، اما آنها گفتند ما به خیابان‌ها می‌آییم و این در حالی است که مردم قانون‌گریزی را نمی‌پذیرند.
* رهنمودهای رهبری در خلق حماسه 9 دی خارق العاده بود
وی با اشاره به حضور همیشگی ملت در صحنه های خطیر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: مقابله جانانه ملت ایران در 8 سال دفاع مقدس در برابر قدرت نظامی، اطلاعاتی و اقتصادی شرق و غرب برای همه روشن بود و ملت ما در مقابل آنها خم به ابرو نیاورد و در نهایت پیروز شد.
وی اظهار داشت: چه دلیلی بالاتر از این حادثه برای اثبات حقانیت خودمان و رهبری نیاز داریم؟
حجت‌الاسلام صدیقی با بیان اینکه رحلت امام حادثه‌ای بود که کسی فکر نمی‌کرد جای ایشان را فرد دیگری بتواند بگیرد و این بار سنگین را به دوش بکشد، گفت: اما رهبر معظم انقلاب توانستند در اوج آبرومندی این وظیفه را بر عهده گرفته و پیش بروند.
حجت‌الاسلام صدیقی یکی دیگر از دلایل خلق حماسه 9 دی هماهنگی سران استکبار با حرکت سران فتنه در داخل کشور خواند و گفت: روسای جمهور انگلیس و آمریکا و آلمان در فتنه 88 به صحنه آمدند و کمک کردند و از سفارت انگلیس نیز برخی افراد در تجمعات شرکت می‌کردند. 
وی با اشاره به فرمایش امام(ره) که فرمودند اگر استکبار از جریانی حمایت کرد اشکالی در آن وجود دارد، اظهار داشت: ملت ما در مقابل هر جریان و گروهی که همسو با استکبار و انگلیس باشد با قاطعیت برخورد کرده و از این به بعد نیز خواهد کرد.
خطیب جمعه تهران در ادامه خطبه‌های دوم، فراهم کردن زمینه‌ای برای متمرکز کردن همه منحرفان و ایجاد کانونی برای فساد را یکی دیگر از علل بروز حماسه 9 دی خواند و گفت: مردم مشاهده کردند که فتنه کم کم تبدیل به کانونی برای حضور منافقین، سلطنت طلب‌ها، مارکسیست‌های چپ و معاندین انقلاب شده است و به همین خاطر به خطرناک بودن آن پی بردند.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به سخنان امام راحل اظهار داشت: امام فرمودند که اگر حرکتی در کشور اتفاق افتاد و سران استکبار از آن اعلام رضایت کردند باید نگران باشید لذا از هر درسی که ایشان به ما می‌دادند باید عبرت گرفت، ملت ما با قاطعیت در مقابل اینگونه اقدامات خواهد ایستاد.

* ملت در حماسه 9 دی 88 حضوری دشمن شکن داشتند
حجت‌الاسلام صدیقی ادامه داد: مسئله دیگری که حائز اهمیت است، آتشی است که جرقه زد و مردم عاشق را به صحنه کشاند و باعث ذوب شدن مردم در نظام شد، فتنه‌گرایان عکس‌های امام و رهبری را پاره کردند، این تحرکات مبارزه سریع با مقدسات ما است.
وی افزود: فتنه انگیزان حرمت ماه رمضان را شکستند و در این ماه روزه‌خواری کردند، در روز عاشورا به امام حسین(ع) جسارت کردند و اینجا بود که مردم دیدند دیگر نباید بیکار بنشینند، چرا که برای مردم مقدسات از جان و ناموس‌شان با ارزش‌تر است.
این استاد معارف اخلاقی در ادامه تاکید کرد: در ماجرای فتنه مردم سنگ تمام گذاشتند و همین مردم بدون اتکا به هیچ دستگاهی با حضور میلیونی خود این فتنه را سرکوب کردند و با حضور دشمن شکن خود به امام زمان(عج) ادای دین کردند.
خطیب نماز جمعه تهران در پایان سخنان خود به سخنانی از امام راحل به گورباچف اشاره کرد و از پیوستن آیت‌الله موحدی کرمانی به جمع خطبای نماز جمعه تهران ابراز خرسندی کرد.


برگزاری انتخابات شوراهای شهر و ریاست جمهوری در یک روز

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 91 دی 8 ساعت 3:24 عصر
معاون سیاسی وزارت کشور گفت: برگزاری انتخابات شوراهای شهر و ریاست‌جمهوری طبق مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام باید در یک روز انجام شود.
به گزارش ناب نیوز ، سیدصولت مرتضوی معاون سیاسی وزارت کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برگزاری انتخابات شوراهای شهر و ریاست‌جمهوری طبق مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام باید در یک روز انجام شود.
وی تصریح کرد: علی‌رغم اخبار منتشر شده در برخی از رسانه‌های خبری امکان برگزاری مجزا انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر وجود ندارد.
مرتضوی تصریح کرد: به طور حتم انتخابات شوراهای شهر و ریاست‌جمهوری در یک روز برگزار می‌شود.
گفتنی است؛ پیش از این برخی از رسانه‌های خبری از برگزاری انتخابات شوراهای شهر و ریاست‌جمهوری در یک روز مجزا خبر داده بودند.

8 نامزد احتمالی ریاست جمهوری

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : شنبه 91 دی 2 ساعت 8:4 عصر

8 نامزد احتمالی ریاست ‌جمهوری در حال حاضر در مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور دارند اما تاکنون به طور رسمی حضور خود را برای انتخابات یازدهم ریاست ‌جمهوری اعلام نکرده‌اند.

به گزارش ناب نیوز به نقل از فارس ، مجمع تشخیص مصلحت نظام نهادی است که همواره به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و اعضای آن را مقام معظم رهبری مشخص می‌کنند.

بر این اساس در انتخابات‌های گذشته نیز برخی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در بین چهره‌های این مجمع بوده‌اند و اکنون که به ایام برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم نزدیک می‌شویم باز شاهدیم که برخی از نامزدهای مطرح، عضو این نهاد هستند.

محسن رضایی، علی لاریجانی، غلامعلی حدادعادل، علی‌اکبر ولایتی، علی‌اکبر ناطق‌نوری، حسن روحانی، محمدرضا عارف و محمدرضا باهنر از چهره‌هایی هستند که اکنون به عنوان نامزد ریاست‌جمهوری از آنها در برخی محافل نام برده می‌شود.

البته هنوز هیچ‌یک از اعضای این مجمع به طور رسمی حضور خود را در انتخابات ریاست‌جمهوری تأیید نکرده‌اند؛ اما همواره برخی گمانه‌زنی‌ها و رایزنی‌ها مبنی بر ورود برخی از اعضای مجمع در انتخابات آینده وجود دارد؛ آنچه می‌خوانید جواب‌هایی هست که این نامزدهای مطرح مجمع در پاسخ به نامزدی‌شان در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرده‌اند.

*حدادعادل: نامزد شدنم برای انتخابات ریاست جمهوری مشخص نیست

حداد عادل در پاسخ به سؤال خبرنگار  فارس مبنی بر اینکه در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نامزد می‌شود یا نه، گفت: هنوز در این زمینه به یک جمع‌بندی نرسیده‌ام و فعلاً معلوم نیست که چه تصمیمی در این مورد بگیرم.

*ولایتی: درباره کاندیداتوری‌ام در انتخابات ریاست ‌جمهوری بعداً صحبت می‌کنم

علی‌اکبر ولایتی‌ نیز در گفت‌وگو با خبرنگار  فارس در ارتباط با کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آینده اظهارداشت: انشاء‌الله بعداً در ارتباط با این موضوع صحبت می‌کنم.

*محسن رضایی: صحبت از انتخابات فعلاً زود است

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره کاندیداتوری خود گفت: فعلاً صحبت از انتخابات زود است.

*دفتر ناطق‌نوری: ناطق‌نوری داوطلب انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نمی‌شود

 همچنین در پی انتشار اخباری مبنی بر «احتمال نامزدی حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری در انتخابات آینده»، مسئول دفتر وی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس اعلام کرد: حجت‌الاسلام ناطق‌نوری کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نمی‌شود.

  *لاریجانی باز هم نامزدشدن در انتخابات ریاست‌جمهوری را نپذیرفت

یکی از اعضای فراکسیون رهروان ولایت نیز در گفت‌وگو با فارس به جلسه اخیر این فراکسیون اشاره کرد و گفت: در این جلسه برخی اعضا بار دیگر از آقای لاریجانی خواستند تا کاندید انتخابات ریاست جمهوری شود ولی باز هم آقای لاریجانی این موضوع را نپذیرفت.

*روحانی به سؤال نامزدی‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده پاسخ نداد

به گزارش فارس حسن روحانی نیز درحاشیه یک همایش در پاسخ به این سوال که آیا از کاندیداتوری ناطق نوری یا هاشمی رفسنجانی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری حمایت می کنید، یا نه؟ افزود: افرادی که شما از آنها نام بردید اعلام کرده‌اند که در انتخابات آینده شرکت نخواهند کرد؛ روحانی همچنین به این پرسش که آیا شما داوطلب انتخابات ریاست جمهوری می شوید، پاسخی نداد.

*عارف: برای کاندیداتوری عجله ندارم/اگر خاتمی بیاید، من نمی‌آیم

به گزارش خبرنگار فارس محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات با تاکید بر این که برای اعلام کاندیداتوری عجله ای ندارم، گفت: اگر آقای خاتمی تصمیم به کاندیداتوری بگیرد، طبیعتاً بنده از کاندیداتوری در انتخابات آینده انصراف خواهم داد.

*باهنر نامزدی خود را در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو تکذیب می‌کند

دفتر محمدرضا باهنر طی اطلاعیه‌ای با تکذیب نامزدی وی در انتخابات پیش رو نوشت: اکثریت افرادی که در مظان نامزدی ریاست جمهوری اسلامی هستند مورد احترام آقای باهنر بوده و ایشان مانند سنوات گذشته با رعایت ادب و احترام نسبت به همه آنها بررسی سیاسی انتخابات را با گروه‌ها و گرایش‌های مختلف آغاز نموده و با هدایت خداوند متعال و توجه ائمه معصومین (ع) بر این باوریم که در این دوره از انتخابات انشاءالله منافع و مصالح ملی زیر سایه اسلام عزیز و تحت رهنمودهای مقام معظم رهبری تامین خواهد شد.

*هاشمی?رفسنجانی: قانوناً منعی برای نامزدی در انتخابات ندارم اما من دیگر آمادگی ندارم

آیت الله هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به موضوع کاندیداتوری‌اش برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در فضای سیاسی و رسانه?ای اظهارداشت: «قانوناً تاکنون هیچ منعی ندارد؛ ولی من دیگر آمادگی این کار را ندارم، در دوره‌ای هم که آمدم، صد بار تأکید کردم که ترجیح دارد انسان جوان‌تر و تازه نفسی وارد شود و ما حمایتش کنیم، شرایطی پیش آمد که مجبور شدم خودم را نامزد کنم والاّ برای من آن دوره اول کافی بود و بیش از این لازم نبود.

همه حرف‌هایم را هم زدم و طراحی‌هایم را اجرا کردم و برنامه‌هایم را ریختم؛ بارها گفته بودم که نیازی نیست بیایم، الان هم اگر یک رئیس‌جمهور توانا با آرای بالا روی کار بیاید، من به عنوان یک مشاور تا آخر به او کمک می‌کنم.»

*چه کسی به هاشمی پیشنهاد ریاست‌جمهوری داد؟

البته شاید اینجا خالی از لطف نباشد که به کتاب خاطرات هاشمی نیز رجوعی داشته باشیم و اینکه چه کسی به هاشمی رفسنجانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد؟

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در کتاب خاطرات خود به اصرار رئیس قوه قضاییه برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری اشاره می‌کند و در کتاب پایان دفاع آغاز بازسازی «خاطرات سال 67» خود می‌نویسد: «من و آقای موسوی اردبیلی مذاکره داشتیم؛ ایشان اظهار خستگی از شغل خود داشت و از مشکلات کار شورایی و کمی اختیارات و عدم تأیید قوی از طرف امام ناراحت است. ادامه کار به صورت مطلوب را مشروط به اختیارات بیشتر و تأیید صریح امام می‌داند. اصرار داشت که من نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری را بپذیرم. به دفترم رفتم و تا ساعت دو بعد از ظهر کارها را انجام دادم».

*یک صندلی مجمع که از رئیس‌جمهور خالی شد 

علی‌رغم اینکه برخی از چهره‌های مجمع در حال تصمیم‌گیری برای ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری و رئیس‌جمهور شدن هستند اما محمود احمدی‌نژاد تنها عضوی است که در حال خداحافظی با این سمت است؛احمدی‌نژاد نیز که به عنوان رئیس‌جمهور عضو حقوقی مجمع است چند ماه دیگر با عنوان این سمت در مجمع خداحافظی می‌کند.

حال باید دید آیا رئیس‌جمهور آینده کشور از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است یا خارج از آن؟ به هرحال پس از عبور از فتنه 88 این اولین انتخابات ریاست‌جمهوری است که برگزار می‌شود و بنابر فرمایش مقام معظم رهبری آرامش باید بر فضای سیاسی کشور تا انتخابات، حکم‌فرما باشد.

 


جوابیه هاشمی در خصوص نطق رسایی

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : پنج شنبه 91 آذر 30 ساعت 11:9 صبح
عضو هیئت‌رئیسه مجلس با بیان این که نامه هاشمی به مجلس رسیده است، گفت: در صورت ارائه جوابیه از سوی هاشمی نامه او در اولین جلسه علنی مجلس قرائت خواهد شد.

به گزارش ناب نیوز ، علیرضا منادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران از دریافت "نامه درخواست" هاشمی برای ارائه جوابیه درخصوص نطق میان دستور حمید رسایی، به هیئت‌رئیسه خبر داد و گفت: در صورتی که هاشمی "متن جوابیه" را به هیئت‌رئیسه ارائه کند در اولین جلسه علنی مجلس قرائت خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: ماده 77آیین نامه داخلی مجلس در این زمینه تصریح می‌کند"چنانچه به تشخیص هیئت‌رئیسه نماینده‌ای در سخنان خود در جلسه علنی به کسی نسبت ناروا داده یا هتک حرمت نماید فرد مزبور می‌تواند در دفاع از خود، به صورت مکتوب به اتهام وارده پاسخ گوید. پاسخ ارسالی در صورتی که بیش از 2 برابر اصل مطلب اظهار شده نبوده و متضمن توهین و افترا نباشد، در اولین فرصت در جلسه علنی قرائت خواهد شد."
وی در پایان تصریح کرد: بنابراین در صورتی که نامه هاشمی بیش از 2 برابر نطق نماینده تهران و متضمن توهین و افترا نباشد، در اولین جلسه علنی مجلس که روز یکشنبه 3 دی ماه برگزار می شود توسط هیئت رئیسه مجلس قرائت خواهد شد.
گفتنی است؛‌ حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود که در جلسه علنی روز سه شنبه 28 آذر ماه قرائت کرد در خصوص نحوه رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی انتقاد کرد که این امر با واکنش هاشمی روبه رو شده است.
به گزارش ناب نیوز،در این گفتگو مشخص نیست که ارسال کننده نامه منظور مهدی هاشمی می باشد یا حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران.


جدائی ری و شمیرانات از تهران

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : چهارشنبه 91 آذر 29 ساعت 12:58 عصر

هنوز داغ نهایی شدن جدایی ری از پایتخت در دل مدیریت شهری تازه است که نمایندگان مجلس از برگزاری انتخابات جداگانه شمیرانات سخن می گویند. به اعتقادمخالفان تکه تکه تهران مدیریت آن را سخت می کند اما موافقان اعتقادی به ناکارآمدبودن این قانون ندارند.

نواندیش بصیربه گزارش ناب نیوز به نقل از مهر،زمانی که بحث جدایی ری از پایتخت مطرح شد زمزمه هایی نیز در خصوص آن که شمیرانات تکه بعدی است که از تهران جدا می شود به گوش رسید تا آنجا که منتقدان بدبین جدایی ری، هدف اصلی زنده کردن این قانونی قدیمی و خاک خورده را جدایی شمیرانات ازتهران دانستند.

شهرداری تهران از همان ابتدا تلاش کرد در مخالفت با این طرح جلوتر از شورای شهر گام برندارد و نظراتش را از زبان اعضای همفکرش بیان کند تا آنکه به طور مستقیم وارد گود شود. اما با جدی شدن جدایی ری از پایتخت و اعداد و ارقامی که به عنوان درآمدهای ری مستقل بیان می شد شهرداری نیز مخالفت مستقیم خود را اعلام کرد و با شوراهایی ها هم صدا شد.

مخالفت شورا به دلیل کارشناسی نبودن این جدایی و خسارتها و ضررهایی که به مردم این محدوده و تهران  وارد می شد بود. استانداری بر این جدایی تاکید داشت و مخالفت های برخی نمایندگان مجلس و شورا هم تاثیری بر اجرای قانون نداشت. مجمع نمایندگان تهران جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، اعضای شورای شهر و شهرداری برگزار کرد اما نتیجه این رایزنیها به نفع موافقان جدایی تمام شد .

هنوز جدایی ری از پایتخت عملیاتی نشده بود که مجلسی هایی که اعضای شورای شهر برای رهایی از تکه تکه شدن تهران به دامنشان پناه برده بودند خبر از جدایی شمیرانات داده و با همان منطق قبلی یعنی اجرای قانون تقسیمات کشوری خواستار برگزاری انتخابات مستقل در شمیرانات شدند.

شهرداری تهران و شورای شهر یک هفته ای را بدون واکنش به خبر جدایی تازه گذراندن اما مانند گذشته اعضای شورا وقتی اصرار زنده کنندگان قانون و مصوبات قدیمی را برای جدایی ثروتمندترین منطقه تهران دیدند مخالفت های خود را علنی کردند. هرچند هنوز شهرداری تهران که زمان اجرای این جدایی را مربوط به مدیر آینده پایتخت می داند در این خصوص اعلام نظر نکرده است.

موافقان چه می گویند؟

حسین طلا دبیر مجمع نمایندگان تهران که هفته گذشته برای نخستین بار از برگزاری جداگانه انتخابات شورای شمیرانات خبر داده بود در پاسخ به انتقادهایی که بر تکه تکه شدن پایتخت می شود،می گوید: بحث بر سر غلط یا درست بودن اجرای این قانون نیست، اما طبق قانون تقسیمات کشوری هر سه شهر تهران، ری و شمیرانات باید از یکدیگر جدا شوند.

طلا سه راهکار برای اجرای این قانون بر می شمارد و می گوید: یا باید شهرستانی به اسم شهرستان شمیرانات را از بین ببریم یا اینکه مناطق یک و 20 به صورت یکپارچه به تهران ملحق شوند. راه حل سوم هم این است که سه شهرستان به طور کامل از یکدیگر جدا شوند که در این بین به نظر می‌رسد راه اول و دوم منطقی تر به نظر برسد.

او با تایید نظر اعضای شورای شهر تهران در خصوص بر هم خوردن یکپارچگی مدیریت در پایتخت با اجرای این جدایی می گوید: این نظر را رد نمی‌کنیم، اما ما نمایندگان به عنوان مسوولان نظارت بر حسن اجرای قانون هستیم و به همین دلیل بر این مورد اتفاق نظر داریم که این قانون باید اجرایی شود.

استانداری تنها مجری قانون

بر خلاف ری که استانداری بر جدایی آن تاکید داشت و حاضر به شنیدن هیچگونه نقدی بر آن نبود. این بار استانداری اصراری بر این جدایی ندارد.

مرتضی تمدن در خصوص جدایی شمیرانات از تهران و برگزاری انتخابات جداگانه برای تجریش می گوید: ما تنها به استقلال ری فکر می‌کنیم زیرا ری در صورت مستقل شدن پیشرفتهای قابل توجهی خواهد داشت اما در خصوص تجریش انجام این کار نیاز به قانون دارد که در صورتی که مصوبه قانونی در این رابطه تدوین شد ما نیز به وظایف خودمان در این زمینه عمل می‌کنیم.

اولین واکنش شورا به جدایی تجریش

خسرو دانشجو سخنگوی شورای شهر تهران که مدتها بود نشست خبری یکشنبه هاکه بعد از جلسه غیر علنی برگزار می شود را تعطیل کرده بود به میان خبرنگاران آمد و در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس نظر شورا برای برگزاری انتخابات جداگانه شمیرانات جدا شده است یا خیرمی گوید: مجلس نظرخواهی در این زمینه از شورا نداشته است. اگر به طور ضمنی سئوال مطرح شده بارها مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده ایم. مطالعات علمی نیز نشان داده تکه تکه کردن شهر و مدیریت ها برای پایتخت مضر است. این حرکت مخالف جریان علمی در این زمینه است. در هیچ کجای دنیا که مدیریت یکپارچه شهری اعمال می شود نمی آیند که پایتخت هایشان را تکه تکه کنند و بسیاری از ناهماهنگی های موجود با رفتن به سمت مدیریت یکپارچه کمتر می شود.

سخنگوی شورای شهر تهران با ذکر این مثال که ناهماهنگی ها در شهرسبب لطمه زدن به آسفالتهای پایتخت شده است بارها دیده ایم که در 6 ماهه نخست معبری روکش شده شرکت گاز، برق، آسفالت ترمیمی را تخریب کرده است که این به دلیل آن است که مدیریت حوزه برق، گاز و آب و مدیریت شهرسازی یکپارچه نیست می گوید: این نوع اتفاقات همین مدیریت نصفه و نیمه را نیز از بین می برد. جدا کردن شمیرانات و شهرری و ایجاد مدیریت های متفاوت بسیار تاثیرات بدی بر شهر می گذارد و هماهنگی بین این مدیریت ها بسیار سخت است. بر اساس مدیریت یکپارچه باید اسلامشهر ، رباط کریم، رودهن و بومهن مدیریتش تحت مدیریت تهران باشد به طور قطع و یقین اگر این طرح اجرا شود در آینده به دلیل ناهماهنگی ها مجبو به بازگشت آن خواهیم بود.

رئیس مایوس شورا / این جدایی مخالف عدالت اجتماعی است

چمران رئیس شورای شهر تهران که قصد نداشت در خصوص جدایی ری و شمیرانات اظهار نظر تازه ای کند پس از رایزنی های شبانه روزی که موفقیتی نیز در پی نداشت می گوید: پس از ماه ها چانه زنی مجلس نیز موافقت خود را با جدایی ری از پایتخت اعلام کرد و می خواهند مصوبه دولت را بعد از سالهای سال اجرایی کنند.

او ادامه می دهد: مجمع نمایندگان تهران و کمیسیون اصل 90 برای انجام این کار نامه زده اند. او در خصوص دلیل چرخش نظر مجلس هم می گوید: از مجلسی ها سوال کنید. با تک تک آنها که صحبت می کنیم می گویند مخالفند اما مجموعا موافق هستند. تا شب گذشته نیز با آنها صحبت داشتیم اما دیگر تقریبا مایوس شده ام.دیگر نمی دانم در این رابطه چه چیزی بگویم که نگفته باشم .

او در خصوص جدایی تکه تازه تهران هم می گوید: همه می گویند معنا ندارد، یعنی چه که شمیران را از تهران جدا کنیم. منظور منطقه شمیرانات نیست ، بلکه منطقه یک است. در مورد ری نیز همینطور، کدام قسمت ری را می خواهند از تهران جدا کنند. قطعا مردم ضرر می بینند. چطور یک شرکت واحد دیگر یا مترو راه بیفتد؟

قاننونی که 22 بار تغییر کرد

چمران ادامه می دهد: با جدا کردن منطقه یک از تهران ، آنجا به منطقه ای خاص برای عده ای خاص با پول و امکانات بیشتری تبدیل می شود و عدالت اجتماعی رعایت نخواهد شد.

رئیس شورای شهر در پاسخ به این پرسش که قانون تقسیمات کشوری 22 بار تغییر کرده است می گوید: این اصلاحات را هیات دولت انجام می دهد اما این بخش را نمی خواهند اصلاح کند. از شورای نگهبان هم سوال شده که گفته اند هر شهرستانی باید برای خودش جدا شود.

قطعه قطعه کردن شهر خطرناک است

حسن بیادی نائب ریس شورای شهر تهران نیز طرح جدا کردن قطعه ای از پایتخت را در مقطع فعلی برای پایتخت خطرناک می داند و به مهر می گوید: این جدایی ها آسیب های جدی در زمینه مسائل اجتماعی،اقتصادی و ... به شهر می زند .
او معتقد است: این جدایها تاثیرات چند وجهی بر تهران دارد و می تواند بر قیمت مسکن هم در منطقه تاثیر بگذارد .

شمیرانات از نظر قانونی، جدای از تهران است

فرماندار شمیرانات هم دراین رابطه می گوید: شمیرانات از نظر قانونی، جدای از تهران است.اما مرزبندی شهرستان های تهران، شمیرانات و ری در هم تنیده است.

او ادامه می دهد: بنده در این مورد فقط مجری قانون هستم و در مورد انتخابات شورای شمیرانات به صورت مجزا از تهران، منتظر ابلاغ وزارت کشور هستیم.

هنوز جدایی شمیرانات به مرحله اجرایی نزدیک نشده و به نظر نمی رسد مانند جدایی ری روند شتاب زده ای را دنبال کند. اما تکه تکه شدن تهرانی که به تازگی نقشه راهی مانند طرح تفصیلی برای آن تدوین شده است چه سودی برای شهر شهروندان دارد  هنوز مشخص نیست؟

 


شمیرانات از نظر قانونی،جدای از تهران است

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : سه شنبه 91 آذر 28 ساعت 3:34 عصر
فرماندار شمیرانات گفت: شمیرانات از نظر قانونی، جدای از تهران است.

به گزارش ناب نیوز ، لاریجانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه در حال حاضر شمیرانات جدای از تهران است، بیان کرد: مرزبندی شهرستان های تهران،شمیرانات و ری در هم تنیده است.
وی با بیان اینکه در مورد طرح جدایی شمیرانات از پایتخت نظری ندارد، تصریح کرد: بنده در این مورد فقط مجری قانون هستم.
فرماندار شمیرانات در خصوص برگزاری انتخابات شورای شمیرانات،افزود: در مورد انتخابات شورای شمیرانات به صورت مجزا از تهران،منتظر ابلاغ وزارت کشور هستیم.
وی خاطر نشان کرد: برای برگزاری انتخاب به صورت مکانیزه نیز،تمام امکانات فراهم است اما در  این مورد هم باید دستورالعمل مورد نیاز ابلاغ شود.


جدول زمان بندی ثبت نام انتخابات

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : شنبه 91 آذر 25 ساعت 5:10 عصر

وزیر کشور جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را تشریح کرد.

خبرگزاری فارس: جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات ریاست جمهوری و شوراها

به گزارش  ناب نیوز به نقل از فارس ، مصطفی محمدنجار وزیر کشور صبح امروز (شنبه) در حاشیه همایش معاونین سیاسی، امنیتی استانداری‌های سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه تقویم انتخابات به چه شکلی است اظهار داشت: همکاران ما در ستاد انتخابات کشور تمهیدات لازم را برای برگزازی انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا فراهم کردند و جدول انتخابات تنظیم و مقدمات کار فراهم شده و همانند گذشته مدت‌ طولانی است که همکاران ما اقدامات لازم را انجام می‌دهند.
وی اظهار داشت:انتخابات روز جمعه 24 خردادماه سال 1392 برگزار خواهد شد و یک بار دیگر شاهد حضور گسترده ملت بزرگ ایران خواهیم بود.
محمدنجار گفت:ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری از 17/2/92 تا 21/2/92 به مدت 5 روز است و همزمان با ثبت نام از داوطلبان هیئت‌های اجرایی به مدت 3 روز از 17/2/92 تا 19/2/92 تشکیل می شوند.
وزیر کشور با بیان اینکه مهلت ثبت نام در انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از تاریخ 26/1/92 تا 1/2/92 به مدت 7 روز خواهد بود گفت: همزمان در 4 حوزه انتخابیه، انتخابات میان دوره مجلس شورای اسلامی را نیز داریم که شامل حوزه‌های انتخابیه دماوند و فیروزکوه در استان تهران، شهرستان ایلام در استان ایلام، تویسرکان در استان همدان و تنکابن و رامسر در استان مازندران خواهد بود.
وی ادامه داد: علاوه بر این حوزه ها، در دو حوزه انتخابیه؛ انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را نیز خواهیم داشت که در آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویراحمد انجام می‌شود.
وی همچنین در خصوص طرح بررسی قانون انتخابات افزود: ما به صراحت نظر دولت و وزارت کشور را در مجلس بازگو کردیم و اساسا بحثمان این بود که این طرح خلاف قانون است و با اصل تفکیک قوا مغایرت دارد.
محمدنجار یادآور شد: البته با تعاملی که با مجلس انجام شد ماده 35 حذف شد و در حال حاضر بحث روی ماده 31 است و باید منتظر بود که مواد باقیمانده چه سرنوشتی خواهند داشت.
وی با تأکید بر اینکه ما مخالف این طرح هستیم گفت: بحث های کارشناسی در این زمینه هنوز ادامه دارد.
محمد نجار در پاسخ به سؤالی مبنی بر برگزاری انتخابات به صورت رایانه‌ای اظهار داشت: کارهای خوبی در وزارت کشور انجام شد و در انتخابات نهمین دوره مجلس ،بخشی از کار را به صورت الکترونیکی و آزمایشی انجام دادیم و در انتخابات آینده نیز به همین شکل ،ما بخشی از انتخابات را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهیم تا برخی از مقدمات کار فراهم شود و در انتخابات آتی آن را به صورت کامل اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه ما باید در ستاد انتخابات کشور مقدمات انتخابات را فراهم کنیم یادآور شد:باید در 31 استان، 400 فرمانداری و حوزه‌های انتخابیه کارهای اجرایی ساماندهی شود و طبق قانون این کارها از قبل در حال انجام است.
نجار در پایان خاطرنشان کرد: ما تجربه 10 انتخابات ریاست جمهوری و 3 انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را داریم،در انتخابات مجلس نهم شاهد حضور 64درصدی مردم بودیم؛‌ همه دستگاه‌ها باید برابر قانون کار خود را انجام دهند و برای اجرای مّر قانون و مراقبت از آن از طریق مراجع ذیربط اقدام خواهد شد.


استیضاح شهرداران توسط شورا

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 91 آذر 24 ساعت 1:16 عصر

رئیس شورای عالی استانها گفت: طرحی که بر اساس آن استیضاح شهرداران توسط شورا به کمیته حل اختلاف می رود در صحن علنی مجلس رای نمی‌آورد.

نواندیش بصیربه گزارش ناب نیوز ، مهدی چمران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح رسیدگی به اعتراض شهرداران استیضاح شده در کمیته حل اختلاف در کمیسیون شوراها رای نیاورد گفت: کمیسیون تخصصی این طرح کمیسیون شوراها بود که اعضای آن با این طرح مخالف کردند.
وی ادامه داد: درصورتی که این طرح در صحن علنی مجلس دوباره مطرح شود رای نمی آورد و به تصویب نمی رسد چون مخالفان بسیاری دارد.
دو هفته پیش رئیس شورای شهر تهران با گلایه از محدود شدن اختیارات شورا خبر از نهایی شدن طرح تشکیل کمیته حل اختلاف برای رسیدگی به شکایات شهرداران استیضاح شده خبر داده بود.


انتخابات شوراها یکماه زودتر از انتخابات ریاست جمهوری

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 91 آذر 24 ساعت 1:12 عصر

روسای شورای اسلامی استانهای کشور در قالب پیشنهادی از دولت و مجلس خواستند تا انتخابات شورا‌ها در دوره چهارم را یک ماه یا حداقل 15 روز زود‌تر از انتخابات ریاست جمهوری برگزار کند.

نواندیش بصیربه گزارش ناب نیوز به نقل از مهر،در پانزدهمین همایش ادواری روسای شورای اسلامی استانهای سراسر کشور طرح تجمیع انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراهای اسلامی بررسی و براین اساس اعضا خواستار آن شدند که زمان برگزاری این دو انتخابات همزمان صورت نگیرد.
بر این اساس مقرر شد تا با ارسال آیین نامه‌ای به دولت یا در صورت نیاز تهیه طرحی مناسب از دولت یا مجلس بخواهند زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها یک ماه یا حداقل 15 روز زود‌تر از ریاست جمهوری برگزار شود.
روسای شوراهای اسلامی استانهای کشور اعلام کردند که در صورت نیاز از مجلس می‌خواهند تا این مساله به صورت قانون تصویب شود.


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >



بازدید امروز: 23 ، بازدید دیروز: 42 ، کل بازدیدها: 258706
پشتیبانی و بروز رسانی : "گروه ناب"