برگزیده عکسهای جلسه مجلس و حاشیه هایش
ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : سه شنبه 91 بهمن 17 ساعت 10:55 عصر
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: همه مسائل کشور با درایت رهبری و پند دلسوزانه ایشان قابل حل است.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطر نشان کرد: معتقدم اگر یکبار خودمان شرایطمان را در خارج این مرز مطالعه و مرور کنیم متوجه میشویم که در چه شرایطی قرار گرفتهایم؛ جنگ اقتصادی،سیاسی و دیپلماتیکی، فرهنگی و اطلاعاتی و ... همه حاکی از شرایط فعلی کشور است، آیا جایی باقی میماند که خودمان به خودمان رحم نکنیم؟
وی تاکید کرد: بنابراین باید بدون اینکه هوای نفس را دخالت دهیم شرایط را درک کنیم و بدون اینکه کاری انجام دهیم، به یاد آوریم که این نظامی که امروز سی و چهارمین سالگرد آن را جشن میگیریم برایش چه خونهایی ریخته شده است لذا اگر به این موضوع واقف باشیم طبعا شرایط بهتری است.
طلا در ادامه اظهار کرد: واقعیت این است که دشمنان ما باید بدانند اگر اختلاف نظری نیز در جامعه میان مسوولان باشد، مردم در مقابل دشمن کوتاه نمیآیند و این یک واقعیت است که امیدوارم آنها این پیامد را در طول این سی و چند سال درک کرده باشند و تصور نکنند که میتوانند به این وضعیت امیدی ببندند.
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه تمام مسائل با درایت رهبری و با پند دلسوزانه ایشان قابل حل است، گفت: باید مسائل کشور اولویتبندی شود و شرایط موجود در نظر گرفته شود.
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیهای تأکید کرد: مبدع و محور وحدت ملی بداند نمیتوان با طرح شعار وحدت، خیانت و جفای خطاکاران انتخابات 88 را نادیده انگاشت.
به گزارش پایگاه خبری ناب به نقل از فارس ، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) پیرامون انتخابات ریاست جمهوری بیانیهای صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
با نزدیک شدن به ایام برگزاری یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، به تدریج بازار اظهارنظرها، توصیهها و بازی آفرینی گروهها و جریانهای سیاسی گرما میگیرد. افراد دلسوز انقلاب به فراخور مصلحتها و تشخیص خویش سعی در ارائه توصیههای مفید به حال انقلاب دارند.
احزاب و گروههای سیاسی نیز به دنبال شکل دهی افکار عمومی، وزن کشی سیاسی و جریان سازی انتخاباتی هستند. در این میان جنبشهای دانشجویی به خصوص بسیج دانشجویی به رصد لحظه به لحظه صحنه انتخابات کشور مشغول است. اکنون و در زمانی که در آستانه سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی هستیم نکات ذیل را به فراخور شرایط عرض میکنیم:
1. یکی از نکاتی که اذهان بسیاری را به خود مشغول ساخته است تکلیف کسانی است که در انتخابات ریاست جمهوری دهم، آتش فتنه را برافروختند و با تلخ نمودن جشن باشکوه حضور 40 میلیونی مردم ایران، سرافکندگی دنیا و آخرت را برای خویش به ارمغان آوردند. به راستی با افراد شاخص جریان فتنه و احزاب و گروههای همراه آنان که اندیشهای جز ابطال انتخابات را بر زبان نمیراندند چه باید کرد؟ چگونه افرادی که تا دیروز به تحریم انتخابات دست زده بودند و حضور خود در صحنه انتخابات را پشت پا به تمام زحمات خویش در سال هشتاد و هشت میدانستند به یکباره و در حرکتی هماهنگ خواستار برگزاری آزاد انتخابات و حضور خویش در میدان رقابت شدهاند؟ کسانی که در بهترین حالت و در انتخابات مجلس نهم رأیشان را به شهرستانهای اطراف تهران بردند و از شب و روز رأی گیری به سختترین لحظات خویش تعبیر کردند!
پاسخ مردم ایران به فتنه گران، توهین کنندگان به ساحت امام حسین علیه السلام و جسارت کنندگان به حضرت امام رحمت الله علیه به روشنی در نهم دی و 22 بهمن همان سال 88 و البته سالهای بعد داده شده است. ملت ایران به هیچ روی موافق حضور این دست افرادی که خود را از صحنه سیاسی کشور حذف کردند، نیستند. جای تعجب از سخنان بزرگانی است که سالها در محضر امام راحل تلمذکردهاند. چگونه میتوانیم طرفدار گروهها، جریانات و اشخاصی باشیم که بارها و بارها ناقض قانون اساسی کشور ما بودهاند و بر روی برخی اصول آن از جمله شورای نگهبان و رهبری اما و اگرهای فراوان دارند؟ گویی فراموش کردهاید که حضور 64.5 درصدی مردم ایران در انتخابات اخیر مجلس با فقدان همینها صورت پذیرفت. مبارزان دیروز انقلاب اسلامی نباید خواسته امروز مردم را در نفی و رد فتنهگران را نادیده انگارند و با تطهیر فتنهگران بخواهند از اشتباهات تاریخی سیاه برخی عبور کنند. نگذارید تاریخ در انتهای سوابق انقلابیتان گناه نابخشودنی تطهیر فتنهگران و حرکت در جهت خلاف خواستههای مردم را به ثبت رساند.
توصیه دانشجویان به گروههای سیاسی و اشخاص برجسته و نامداران نظام اسلامی این است، وظیفه اصلی شما توجه دادن آحاد مردم به توطئههای دشمنان انقلاب اسلامی، امید بخشی، دعوت به قانونگرایی و حضور پرشور و باشکوه در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم است. اگر شما خود را در قانون میدانید و معتقد به اصول قانون اساسی هستید باید به شورای نگهبان و مجریان انتخابات اعتمادکرده و از سخنانی که بوی همراهی و هم آوایی با دشمنان گرگ صفت انقلاب را دارد بپرهیزید.
2. فضای رسانهای کشور در این روزها از آمدن یا نیامدن برخی شخصیتها آکنده شده است. البته مطلوب آن بوده و هست، اکنون و پس از برگزاری ده دوره ریاست جمهوری گروهها و احزاب سیاسی با ارائه برنامهای مدون که تلفیقی از آرمان گرایی و واقع نگریها در آن منعکس شده باشد، سیر حرکت افکار عمومی را از شخص محوری به برنامه محوری هدایت میکردند. اما متأسفانه گرایش به قدرت که از آسیبهای انتخابات ریاست جمهوری محسوب میشود همچنان به چشم میخورد.
نکته اصلی مورد اشاره ما آن است، مگر مدعیان حضور در صحنه کاندیداتوری ریاست جمهوری سخنان اخیر مقام معظم رهبری را نشنیدهاند؟ ایشان تصریح کردند: «اداره مملکت و کار اجرائى، کار کوچکى نیست. کارهاى بزرگ و بارهاى سنگینى بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانى که در سطوح دیگرى کار میکنند، ابعاد این سنگینى را هم بعضا تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانى که وارد میدان میشوند، باید کسانى باشند که در خود توانائىِ کشیدن این بار را بیابند.» اما با این توصیف شاهدیم کسانی که در کارنامه خویش سوابق درخشانی در حوزه اجرا نداشتهاند و یا در تراز بار سنگین اجرایی ریاست جمهوری نیستند اعلام حضور میکنند. امیدواریم این شوق حضور در عرصه به بهانه سهم خواهی و افزایش وزنه سیاسی افراد نبوده باشد. توصیه دیگر جنبش دانشجویی پرهیز از حضور غیر لازم افرادی است که توانایی کار سنگین اجرایی ریاست جمهوری را ندارند، است.
3. برخی آگاهانه یا ناآگاهانه همسو با جریان معاند خارجی انقلاب اسلامی ایران، درصدد جریان سازی کلید واژه انتخابات آزاد در رسانه و افکار عمومی بودند و این امر با تذکر جدی رهبر معظم انقلاب مواجه شد. اما بار دیگر زمزمهای مبنی بر برگزاری انتخابات «بر اساس استانداردهای مدرن جهانی» مطرح شده است. این سخن نیز عنوانی دیگر برای کلید واژه انتخابات آزاد محسوب میشود. مردم ما هوشیارانه متوجه عبارات متناقض کسانی که از سویی مدعی برگزاری آزادانه انتخابات در ایران هستند و از سویی دیگر انتخابات آزاد را به شیوههای دیگر مطرح میکنند، است. کسانی که در انتخابات 88 با نامههایشان آتش، آتش فشانهایی که از درون سینههای سوزان تغذیه میشوند را به اردو کشی و درگیریهای خیابانی کشاندند و با سکوتشان بر آن دمیدند. جای بسیار تأسف دارد که در حضور این افراد دستبند به دستان سبز اجازه ظهور و ایراد سخنرانی پیدا میکنند. مبدع و محور وحدت ملی باید بداند نمیتوان با طرح شعاری چون وحدت، خیانت و جفای خطاکاران انتخابات 88 را که- هنوز که هنوز است- مهر سکوت بر دهان خویش زدهاند، نادیده انگاشت.
4. آخرین محور سخنان دانشجویان بسیجی شعارهای انتخاباتی است. برخی شعارهای طرح شده چون اعتدال گرایی، فراگیری و... تناسبی با حرکت آینده و شرایط حساس کنونی انقلاب اسلامی ایران ندارد. حرکت پیشرفت و عدالت شعار انقلاب بوده است و این حرکت باید در دهه چهارم انقلاب اسلامی شتاب و عمق بیشتری گیرد. فتح قلههای علمی که به مدد جامعه علمی کشور روز به روز رو به تزاید است، افقی است که قطعا دشمنان ما را ناامید و مأیوس خواهد کرد. جنگ اقتصادی و تحریمهای کنونی ملت ایران و افزایش تنش در کشورهایی که بهار بیداری اسلامی را استشمام کردهاند نشانههای خشم و ناتوانی نظام سلطه است. پیشرفت و عدالت در همه ابعاد و در همه سطوح آن باید ادامه یابد.
کسانی که مدعی هستند دیروز بهتر از امروز ایران را اداره کردهاند و یا برای فردای ایران اسلامی برنامه بهتری دارند، بهتر است به جای وانمایی فضای تنش و طرح مسائل فرعی برنامهایی مبتنی بر پیشرفت و عدالت را برای ایران فردا ارائه کنند.
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) ضمن تبریک ولادت نبیاکرم و امام صادق (ع) و بهار فجر انقلاب اسلامی ایران، همچون خیل عظیم مردم ایران آماده میشود تا در روز 22 بهمن امسال نمایشگاهی خیره کننده از حضور و غیرت انقلابی مردم ایران را به جهانیان عرضه کند. ما میآئیم تا نشان دهیم همچنان بر حقوق هستهای و استمرار مقاومت خویش در برابر جنگ و تحریم اقتصادی مستکبران عالم پایداریم.
به گزارش پایگاه خبری ناب ، احمد نجابت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در ارتباط با ادعای برخی کاندیداهای احتمالی مبنی بر توصیه مقام معظم رهبری برای حضور در انتخابات اظهار داشت: هر کاندیدایی برای حضور در انتخابات از مقام معظم رهبری هزینه کند و حضور خود را مبنی بر دستور مستقیم ایشان بداند، اظهاراتش برای مردم قابل قبول نیست و از لحاظ شرعی و قانونی نیز محکوم است.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران تاکید کرد: به طور قطع مقام معظم رهبری به هیچ شخصی توصیهای مبنی بر حضور و عدم حضور در انتخابات را نخواهند داشت؛ لذا هدف رهبری شرکت گسترده، اخلاق انتخاباتی، وحدت انقلابیون در انتخابات سال 92 است.
وی با اشاره به کاندیداتوری بنی صدر در اوایل انقلاب بیان کرد: بنیصدر زمانی که تصمیم به کاندیداتوری در انتخابات را گرفت به منزل امام (ره) در قم رفت و پس از خروج از بیت، تصمیم خود برای کاندیداتوری در انتخابات را اعلام کرد، که در اذهان مردم اینگونه جا افتاد که امام(ره) به بنیصدر تکلیف کرده تا نامزد انتخابات شود.
وی در ادامه گفت: امام(ره) به رای و نظر مردم احترام گذاشتند و بعدا بیان کردند: "والله من به بنی صدر رای ندادم" و اکنون هم مقام معظم رهبری اعلام کردهاند که افرادی که توانایی توانایی دارند خود را در معرض رای مردم قرار دهند.
عضو جمعیت ایثارگران خاطرنشان کرد: کاندیداهای احتمالی نباید برداشتهای شخصی خود در دیدارهایشان با مقام معظم رهبری را به نظر ایشان تعمیم دهند.
رئیس شورا اسلامی شهر تهران گفت: نمی توان اعضای شورای شهر را دو شغله به حساب آورد چراکه آنها حقوق و مزایا نمی گیرند و استخدام نیستند.
به گزارش پایگاه خبری ناب به نقل از مهر، مهدی چمران روز سه شنبه درحاشیه نشست امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران گفت: اعضای شورای شهر تهران حقوق و مزایا نمی گیرند و بنابراین فعالیت آنها شغل محسوب نمی شود این موضوع نیز در قانون آورده شده است.
وی بیان کرد: طرح الزام شهرداری تهران به رعایت اصول معماری اسلامی ایرانی و زیباسازی نما و منظر ساختمانهای شهری یکی از مهمترین طرحهای مورد بررسی در این شورا بود که طرح یک فوریت آن به تصویب رسید.
وی گفت: باید مالکان را موظف به این کنیم که محل کارگزاری تاسیسات ساختمانی مانند کولر را قبل از ساخت بنا اجرا کنند.
جلسه علنی شورای شهر تهران صبح فردا در شهرداری منطقه 20 برگزار میشود.
به گزارش ناب نیوز به نقل از فارس ، پانصد و بیست و یکمین جلسه شورای شهر تهران صبح فردا در شهرری برگزار میشود.
جلسه علنی شورای شهر تهران از ساعت 9 صبح در شهرداری منطقه 20 برگزار میشود.
این گزارش حاکی است، مرتضی تمدن استاندار تهران روز گذشته پس از معرفی سرپرست شهرداری ری جلسه معارفه را روز سهشنبه اعلام کرده بود.معاون عمرانی استانداری تهران امروز در این ارتباط گفت: آیین معارفه شهردار شهرری که قرار بود روز سه شنبه در شهرری برگزار شود، به علت همزمانی با برگزاری جلسه شورای شهر به زمان دیگری موکول شد.محمدرضا محمودی درباره علت به تعویق افتادن معارفه حسین علی قلی زاده گفت: مراسم معارفه سرپرست شهرداری ری به دلیل همزمانی با جلسه شورای شهر که فردا (سه شنبه) در محل شهرداری منطقه 20 برگزار میشود، به زمان دیگری موکول شد.
وی افزود: در آینده ای نزدیک مراسم معارفه سرپرست شهرداری ری برگزار خواهد شد و زمان آن از طریق خبرگزاریهای رسمی اطلاع رسانی میشود.
نماینده تهران در مجلس نسبت به عدم انتشار و عدم قرار گرفتن دستور هفتگی صحن علنی در اختیار نمایندگان انتقاد کرد.
به گزارش ناب نیوز به نقل از فارس، حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه) پارلمان در تذکری با استناد به ماده 104 آئیننامه داخلی مجلس، اظهار داشت: چندین بار در مورد دستور هفتگی صحن علنی مراجعه کردم و به صورت خصوصی نیز به شما گفتم که دستور هفتگی به دست نمایندگان نرسیده است.
وی افزود: شما میگویید، چهارشنبهها دستور هفتگی روی سایت مجلس قرار میگیرد ولی دیروز هم دستور هفتگی روی سایت مجلس نبود.
حجتالاسلام رسایی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: این موضوع بار اول نیست که اتفاق میافتد، لازم است دستور هفتگی زودتر در اختیار نمایندگان قرار گیرد تا وقتی روزهای یکشنبه به مجلس آمدیم، درباره موضوع جلسه در جریان باشیم و بتوانیم صحبت کنیم.
علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به تذکر حمید رسایی گفت: ما به این موضوع رسیدگی میکنیم ولی به ما هم گفته بودند که چهارشنبهها روی سایت مجلس قرار میگیرد.
به گزارش ناب نیوز ، تمدن در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه تمامی اقدامات برای جدایی ری از تهران انجام شده است گفت: اولین گام در این جدا سازی اقدام به ابعاد فرمانداری ویژه در شهر ری بوده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه شهردار شهر ری چه زمانی مشخص خواهد شد، خاطر نشان کرد: فرد مورد نظر به وزارت کشور معرفی شده و بعد از بررسی، قطعا تا پایان دی ماه سال جاری معرفی خواهد شد.