سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تجمع مردمی برای ثبت نام محسن رضایی

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 92 اردیبهشت 20 ساعت 4:28 عصر
به گزارش پایگاه خبری ناب ،محسن رضایی بعد از ظهر امروز ، بعد از پایان نماز جمعه و پس از شرکت در راهپیمایی محکومیت هتک حرمت قبر اصحاب پیامبر اسلام، با همراهی جمعیت قابل توجهی از مرم که در حوالی خیابان وصال و حجاب انتظار ایشان را می کشیدند به وزارت کشور رفت تا برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کند.

چهره هایی که می خواهند رئیس جمهور شوند

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 92 اردیبهشت 20 ساعت 10:2 صبح
سومین روز ثبت نام کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی به پایان رسید که همچون دو روز گذشته جز دو سه نفر چهره سیاسی شاخص، سایر دواطلبان را کسی نمی شناخت.نا شناسانی که متأسفانه برخی از آنها حتی با ورود خود نه فقط توجه اصحاب رسانه را به خود جلب میکردند، بلکه نظم ستاد را هم بر هم می زدند.

زندگی نیمه خصوصی کاندیداهای ریاست جمهوری

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : پنج شنبه 92 اردیبهشت 19 ساعت 5:44 عصر

تماشای عکس های غیررسمی و کمتردیده شده رقبای انتخابات ریاست جمهوری  دوره یازدهم، شاید نکات پنهان و آشکار جالبی با خود به همراه داشته باشد. عکسهای نادیده و کمتر دیده شده از چهره ها همیشه جذابیتی پنهان با خود دارند. چرا که روی دیگری از شخصیت رسمی و یا حتی دیپلماتیک چهره [...]

صدای مردم :  تماشای عکس های غیررسمی و کمتردیده شده رقبای انتخابات ریاست جمهوری  دوره یازدهم، شاید نکات پنهان و آشکار جالبی با خود به همراه داشته باشد.

عکسهای نادیده و کمتر دیده شده از چهره ها همیشه جذابیتی پنهان با خود دارند. چرا که روی دیگری از شخصیت رسمی و یا حتی دیپلماتیک چهره ها را به نمایش می گذارند.

در این میان عکس های قدیمی و غیررسمی جذابیتی خاص دارند. تصاویری که قبل از به شهرت رسیدن و چهره شدن افراد را نشان می دهد و یا نوع پوشش و رفتارآنان را خارج از فضای رسمی و کاری انشان می دهد.

این تصاویر و عکس ها ممکن است در همان لحظه ثبت شدن، عکس هایی معمولی به نظر برسد. اما وقتی سالها بعد آدمهای داخل کادر، هریک به مقام و منصبی می رسند و چهره می شوند، جذابیت این تصاویر دوچندان می شود.

عکس هایی که در این گزارش می بینید، مجموع ای از عکس های قدیمی و غیر رسمی بعضی از کاندیداهای ریاست جمهوری امسال است که تاکنون از آنان منتشر شده است. عکس هایی که شاید دیدنشان در این شرایط و سالها برای هریننده ای که این چهره ها را بشناسد، جذاب باشد.

یاداوری این نکته ضروری است که انتخاب عکسهای کاندیداها در این گزارش صرفا با توجه به عکس های غیررسمی منتشرشده از آنان است و اگر تصویری از کاندیداهای دیگر نمی بینید، به دلیل آن است که عکس هایی از جنس این گزارش از آنان منتشر نشده است:

شاید دیدن یک پزشک اطقال که سابقه وزارت امورخارجه دارد و الان هم یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری دوره یازدهم است، در این لباس ورزشی کمی عجیب به نظر برسد. اما «علی اکبر ولایتی» این عکس یادگاری را با لباس «هاپکیدو» گرفته است تا عکس با لباس ورزشی هم داشته باشد.

چهره «کامران باقری لنکرانی» که سابقه وزارت بهداشت در دولت نهم را دارد و حالا خود را برای شرکت در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آماده می کند،در این عکس مشخص است.عکسی که در دوران حضور او در دوران دفاع مقدس ثبت شده است.

هندوانه خوری در میانه راه سفرهای تبلیغاتی استانی با نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی. طرفداران «محمدرضا باهنر» در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری، این عکس او را که همین چند وقت پیش گرفته شده است منتشر کرده اند.

عکس گرفتن با لباس‌های محلی اقوام مختلف ایران هم یکی از پرطرفدارترین کارهاست. باهنر با لباس ترکمن‌ها !

 

این عکس، شاید دلیل علاقه «منوچهر متکی» به شوخی و تقاضایش از طنزپردازان برای اینکه با او شوخی کنند را نشان بدهد. همسفر شدن او با مرحوم کیومرث صابری فومنی(گل آقا) شاید بر این روحیه او بی تاثیر نبوده است.

 

میل زدن «علیرضا زاکانی» در دوران دفاع مقدس هم مورد توجه هوادارن این کاندیدای ریاست جمهوری قرار گرفته است. عکسی که گفته می شود مربوط به سال 1362 و قبل از مجروحیت و جانبازی او گرفته شده است.

 

این عکس احتمالا مربوط به اتاق فرماندهی جنگ در دهه 60 است. جایی که «حسن روحانی» در کنار آیت الله هاشمی رفسنجانی نشسته است. گفته می شود حضور حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری امسال، با حمایت مستقیم  هاشمی رفسنجانی همراه است.

 

حدس چهره اشاره شده در این عکس شاید کار چندان سختی به نظر نرسد. «غلامعلی حداد عادل» جوان در این عکس قدیمی، حالا یکی از کاندیداهای رقابت برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری در ساختمان خیابان پاستور است.

 

و این هم عکس یادگاری حداد عادل با خادمان آستان قدس رضوی(ع)  در بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) در مشهد

از این جمع دوستانه و البته دیپلماتیک که در سال 1359 و در سواحل بیروت گرفته شده است، می توان یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری امسال را شناسایی کرد.»محسن رضایی» که در این عکس اولین نفر از سمت راست ایستاده، آن زمان فرمانده وقت اطلاعات سپاه بود. در کنار او هم به ترتیب انیس نقاش، مبارز لبنانی و مجری اولین عملیات اعدام شاپور بختیار در سال 1359،شهید سید محمدصالح الحسینی ، مسئول روابط خارجی سپاه و محسن رفیق دوست ، مسئول وقت پشتیبانی سپاه ایستاده اند.

رفیق دیروز و منتقد جدی امروز. آیا «مصطفی کواکبیان» که امروز با حزب مردمسالاری سودای ریاست جمهوری دارد و یکی از جدی ترین منتقدان سیاستهای دولت »محمود احمدی نژاد» است، حاضر است باز هم با او در یک قاب، عکس یادگاری بگیرد؟

شهردار تهران، در دوران دفاع مقدس فرمانده لشگر نصر خراسان بود. «محمدباقر قالیباف» که حالا خلبان هواپیماست، آن روزها هم راهبر قابلی بود.

و البته این هم قالیباف که پشت فرمان جت اسکی نشسته تا آن را در آب هدایت کند. . این عکس  در حاشیه مراسم افتتاح دریاچه مصنوعی شهدای خلیج فارس در غرب تهران ثبت شده است،

 

کاندیداهای احتمالی:

غیر از افرادی که تا به حال به صورت رسمی، حضور خود در رقابت های انتخاباتی را اعلام کرده اند، از برحی چهره های دیگر نیز به عنوان کاندیداهای احتمالی یاد می شود. چهره هایی که البته عکس های غیررسمی جالبی هم دارند:

این عکس، شرح خاصی نمی خواهد. عکسی که به نظر می رسد در حاشیه یکی از سفرهای استانی دولت ثبت شده باشد.

یک عکس خانوادگی و البته بسیار قدیمی از آیت الله هاشمی رفسنجانی سر میز صبحانه. از این دست عکس های خانوادگی در کتاب های خاطرات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کم نیست.


پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شوراها در هیات اجرایی

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : پنج شنبه 92 اردیبهشت 19 ساعت 3:48 عصر
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور از پایان مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا در هیات‌های اجرایی خبر داد و اظهار داشت: از فردا بررسی پرونده داوطلبان شوراها در هیات‌های نظارت آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری ناب، حسنعلی نوری در جمع خبرنگاران از پایان مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و گفت: هیات اجرایی موظف است امروز نتیجه بررسی ها را به هیات نظارت اعلام کند.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور افزود: از فردا به مدت 7 روز پرونده داوطلبان در هیات های نظارت بررسی و در 28 اردیبهشت ماه نتیجه نهایی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

وی همچنین با اشاره به سومین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز همچون روز گذشته استقبال خوبی را از این انتخابات شاهد بودیم و پاره ای از چهره های شاخص هم به محل ستاد انتخابات برای ثبت نام مراجعه کردند.


دومین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : چهارشنبه 92 اردیبهشت 18 ساعت 8:59 صبح
325-11.jpgدومین روز ثبت‌نام از داوطلبان کاندیداتوری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ساعت 8 صبح امروز - چهارشنبه - آغاز شد.

 

به گزارش پایگاه خبری ناب به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) مستقر در ستاد انتخابات کشور، به گفته سیدصولت مرتضوی دبیر ستاد انتخابات کشور، تا ساعت 16:30 روز گذشته (سه‌شنبه)، 62 نفر آمادگی خود را برای حضور در این عرصه اعلام کردند.

اطلاعیه شماره 9 ستاد انتخابات کشور با مورد توجه قرار دادن ثبت‌نام داوطلبان تاکید کرده است:

به اطلاع کلیه هموطنان گرامی میرساند، ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از روز سه شنبه مورخ 17/2/1392 تا روز شنبه مورخ 21/2/1392، به مدت پنج روز از ساعت 8 الی 18 در محل وزارت کشور انجام می‌پذیرد.

رجال محترم مذهبی و سیاسی موضوع اصل 115 قانون اساسی و ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری که واجد شرایط :« 1- ایرانی الاصل بودن 2- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران 3- مدبر و مدیر بودن 4- داشتن حسن سابقه و امانت و تقوی 5- مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» می‌باشند، شخصاً یا از طریق معرفی نماینده تام الاختیار می توانند جهت اعلام داوطلبی و تکمیل فرم پرسشنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصویر کلیه صفحات آن و 12 قطعه عکس 4*6 جدید که در سال جاری گرفته باشند، به ستاد انتخابات کشور واقع در میدان فاطمی، ابتدای خیابان شهید گمنام، تالار بزرگ کشور مراجعه فرمایند.


شورایاریها میتوانند کمک موثری برای دولت بعدی باشند

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : شنبه 92 اردیبهشت 14 ساعت 11:36 صبح
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش مهم شورایاری ها در اداه دولت آتی افزود : شورایاری‌ها می‌توانند ضمن کمک به زندگی مردم در بعد اقتصادی و فرهنگی و با به کارگیری کارآفرینان برای دولت آینده نقش بسزایی داشته باشند.

 

3 ایده محسن رضایی برای اداره مطلوب کشوربه گزارش پایگاه خبری ناب به نقل از پایگاه خبری تحلیلی نواندیش بصیر ،محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع گروهی از شورایاران شهر تهران با اشاره به نقش شورایاری‌ها در اداره شهرها بیان کرد : شورایاری‌ها  می‌توانند ضمن کمک به زندگی مردم در بعد اقتصادی و فرهنگی و با به کارگیری کارآفرینان برای دولت آینده نقش بسزایی داشته باشند.

وی با اشاره بر نقش مهم شوریاری در دولت آتی افزود : معتمدینی که مردم از بین خود به عنوان شورایار انتخاب کرده‌اند می‌توانند در انتخاب شهرداری منطقه خود نظر دهند تا  انتخاب شهرداری کمتر سیاسی شود و نظر مردم از طریق شورایاری باید به شهرداران برسد و تعامل میان مردم و شهردارن ایجاد شود .

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  : چرا نباید در مناطق مختلف شهری از پتانسیل  های موجود استفاده کنیم هنرمندان، نخبگان و حتی زنان خانه‌دار محله‌ها برای مدیریت و اعمال سلیقه شهروندی در محله خودشان می توانند نقش مهمی داشته باشند ، من معتقدم که در محلات افراد فرهیخته بسیاری داریم که این افراد هم نسبت به شهردار و هم نسبت به استاندار در سطح بالاتری قرار دارند که باید در مدیریت شهری از نظر این افراد استفاده شود .

محسن رضایی با بیان این موضوع که مدیریت شهری یک مدیریت متمرکز محلی است افزود : مدیریت متمرکز محلی از دیدگاه من بدین معنا است که تمام خدماتی که در شهر ارائه می‌شود باید در یک جا متمرکز شود. من  به این مسائل اعتقاد دارم که   خدماتی همچون  آب، گاز، تامین سلامت و مواردی دیگر که  مربوط به شهروندان است باید در داخل شهرها به مدیریت محلی واگذار شود .

رضایی با بیان این مطلب که  مدیریت محلی تشکیل دولت کوچکتر و غیرفعال نیست  افزود :  امروزه ما شاهدیم آن هستیم که مدیریت محلی به یک دولت کوچک‌تر تبدیل شده است که اختیارات از دولت به دولت کوچک‌تر واگذار شده است  که این دولت کوچک‌تر آن گونه  که باید  با در ارتباط با مردم نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به تاثیر معماری شهری در رفتار انسان خاطر نشان شد : معماری شهری بر تربیت روان و آرامش انسان‌ها تاثیر‌گذار است و معماری شهرهایی چون اصفهان و تهران با شهرهای مثل پاریس باید تفاوت داشته باشد چرا که این گونه معماری ها مطابق با فرهنگ جامعه ی ایرانی نیست .

وی در ادامه  مدیریت مردمی را بهترین مدل اداره شهرها عنوان کرد و افزود: مشارکت مردم در مدیریت شهری یکی از خلاءهایی بود که به کمک شورایاران برطرف گردید، ولی همچنان خلاءهای دیگری  موجود است که این خلاءها در خارج از شهر حس می‌شود.

رضایی با اشاره به وجود صنایع مختلف و کشاورزی خارج از شهر بیان کرد؛ اگرمشکلی  در این حوزه رخ دهد کسی نیست مشکل را برطرف کند و این حوزه  بی‌صاحب است ، ما به اقتصاد فدرالی معتقدیم تا با تشکیل گروه‌های اقتصادی در سطح استان‌ها و مشخص شدن صاحبان اقتصادی در کشور پاسخگوی اتفاقات اقتصادی به مردم، دولت و مجلس باشند.

وی در ادامه  با بیان  وجود ناتوانی در  دولت مرکزی ایران  تاکید کرد : در دولت مرکزی باید نوسازی صورت گیرد و از امور غیرسیاسی همچون هنر، فرهنگ، ورزش و دین جدا شود و دولت و سیاست نباید در این امور دخالت کنند و اخلاق و دین را نباید سیاسی کنیم .

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام   با طرح 3 ایده پیشنهادی خود  دامه داد :دولت مرکزی، تشکیل فدرالیزم اقتصادی و مدیریت محلی  سه ایده است که قصد دارم اجرا کنم تا با این 3 ایده  به سمت اداره و حکمرانی مطلوب پیش رویم.

رضایی با جدی گرفتن مسائل کشوری  افزود : 4 سال آینده جزء سخت‌ترین سال‌ها خواهد بود که هیچ دوره‌ای به این اندازه سختی نبوده، مسائل کشور را باید جدی گرفته و مسئولانه برخورد کرد که کوچکترین نفع شخصی، گروهی و جناحی در این زمینه آسیب زننده خواهد بود ، تاریخ درباره تک تک رفتار ما قضاوت خواهد کرد .

رضایی در پایان با اشاره به نداشتن لیست قطعی از شورای شهر تهران و روستاها گفت :  در حال مذاکره و مشورت با دوستان خود هستیم و در آینده نزدیک این لیست را اعلام خواهیم کرد.

شایان ذکر است: پیش از سخنرانی محسن رضایی، حجت الاسلام نوربخش عضو فعال جنبش تکلیف‌گرایان، اصغر قدیمی دبیر ائتلاف فراگیر معتمدین شهر تهران و مهدی جمشیدی دبیر ائتلاف شورای مردم، سخنان کوتاهی رابیان کردند.

 


من به شورایاری ها نگاه مثبتی دارم

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 92 اردیبهشت 13 ساعت 7:47 عصر
من به شورایاری ها نگاه مثبتی دارمیک کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری اظهار کرد: من به دنبال این هستم که قدرت را به مردم واگذار کنم و دولتی تشکیل دهم که نظاره‌گر، هدایت‌ کننده و حمایت‌گر باشد.


به گزارش پایگاه خبری ناب ، محسن رضایی در جمع شورایاران و معتمدین تهران که به همت ائتلاف شورای مردم و ائتلاف فراگیر معتمدین شهر تهران تشکیل شد ،با بیان اینکه هیچ روزی زندگی به اندازه امروز به سختی نمی‌گذشت ،تصریح کرد: امروز مردم از مشکلات زیادی در رنجند. زندگی مردم به کمک و حمایت جدی در بعد معیشت، سلامت و همچنین در بعد مسائل اخلاقی و آرامش خانواده نیاز دارد.

وی ادامه داد: شوراهای شهر و شورایاری‌ها با این مسائل مستقیما در ارتباطند و مردم نیز از آنها انتظار دارند که این مشکلات را برطرف کنند. اگر این مشکلات از مطالبات اعضای شورایاری‌ها قرار نگیرد، ذهنیت مردم نسبت به شورایاری‌ها عوض می‌شود. شورایاران حال که مردم از آنها انتظار دارند باید راه را پیدا کنند، تا بتوانند نقش موثری در حل مشکلات مردم ایفا کنند.

این کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری افزود: مواردی که ذکر کردم یکی از دلایلی است که باعث شد من به شورایاری‌ها نگاه مثبتی داشته باشم؛ چرا که من خودم را آماده کردم که بتوانم کمکی در زندگی مردم چه در بعد اقتصادی و چه در بعد فرهنگی داشته باشم.

رضایی خاطرنشان کرد: شورایاری‌ها می‌توانند کمک موثری برای دولت بعدی باشند. اگر بخواهیم کمک به زندگی مردم را تقسیم کنیم باید یک بخش را به اداره شهرها واگذار کرده، بخش دیگر را به دولت بدهیم و بخش آخر را هم به کارآفرینانی که ایجاد کار می‌کنند بدهیم.

وی با بیان این‌که من به دنبال توسعه قدرت و دولت نیستم، تاکید کرد: من به دنبال این هستم که قدرت را به مردم واگذار کنم و دولتی تشکیل دهم که نظاره‌گر، هدایت‌کننده و حمایت‌گر باشد. در طرح کلانی که برای اداره کشور دارم دولت و شوراها مسئولیتی مکمل در اداره کشور خواهند داشت. هر کدام از این دو می‌توانند گوشه‌ای از بار اداره کشور را بر دوش بگیرند.

این کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری ادامه داد: دیدگاه من نسبت به مدیریت شهری یک مدیریت متمرکز محلی است این یعنی تمام خدماتی که در شهر ارائه می‌شود باید در یک جا متمرکز شود. من معتقدم خدماتی که مربوط به شهروندان است مثل آب، گاز، انرژی، تامین سلامت و مواردی دیگر را باید در داخل شهرها به مدیریت محلی واگذار کنیم.

رضایی با بیان این‌که این مدیریت محلی نباید به یک دولت کوچک‌تر تبدیل شود، گفت: امروزه ما شاهدیم که مدیریت محلی به یک دولت کوچک‌تر تبدیل شده است. امروز ما اختیارات را از دولت گرفته و به دولت کوچک‌تر واگذار کرده‌ایم که این دولت کوچک‌تر آنطور که باید با مردم ارتباط ندارد.

وی ادامه داد: من برای شوراها و اداره شهرها دو اصل تمرکز در مدیریت محلی و مردمی کردن مدیریت محلی را در نظر گرفتم. در این طرح شورایاران هم باید در انتخاب شهردارها و مدیران شهری نقش داشته باشند، هم در نظارت بر کار این افراد. من معتقدم که در محلات افراد فرهیخته بسیاری داریم که این افراد هم نسبت به شهردار و هم نسبت به استاندار در سطح بالاتری قرار دارند که باید در مدیریت شهری از نظر این افراد استفاده شود.

این کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در مدیریت شهری یکی از خلاءهایی بود که به کمک شورایاران این خلاءها برطرف گردید، ولی همچنان خلاءهای دیگری وجود دارد که این خلاءها در بیرون از شهر حس می‌شود.

رضایی با بیان این‌که در بیرون از شهرها هیچ کس صاحب اقتصاد کشور نیست، ادامه داد: اگر در بیرون از شهرها مشکل اقتصادی وجود داشته باشد کسی نیست که این مشکلات را برطرف کند.

وی افزود: ما قصد داریم برای اقتصاد کشور نیز صاحبی قرار دهیم و این یعنی فدرالیسم اقتصادی نه فدرالیسم کامل. ما قصد داریم در بیرون از شهرها اختیارات برنامه‌ریزی اقتصادی را به عهده تیم‌هایی متخصص قرار دهیم که این تیم‌ها تمام مدت شبانه‌روز را به بررسی مسائل اقتصادی و رفع مشکلات اقتصادی بپردازند.

این کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری در ادامه با بیان این‌که دولت مرکزی دیگر توانایی اداره کشوری بزرگ مثل ایران را ندارد، اظهار کرد: در دولت مرکزی باید یک نوسازی صورت بگیرد، باید پای دولت مرکزی از بسیاری از مسائل غیرسیاسی بریده شود. دولت مرکزی نباید در حوزه‌های ورزش، هنر، فرهنگ و دین دخالتی داشته باشد.

رضایی ادامه داد: دولت مرکزی، فدرالیسم اقتصادی و مدیریت محلی سه ایده‌ای است که قصد دارم در کشور پیاده کنم و امیدوارم که این سه بتوانند در کنار یکدیگر اقتصاد و فرهنگ کشور را درست کنند.

وی با بیان این‌که چهار سال آینده جزء سخت‌ترین دوران جمهوری اسلامی خواهد بود، گفت: در این چهار سال سختی که در انتظار ماست باید مسائل کشور را بسیار جدی گرفت و مسئولانه برخورد کرد. در این چهار سال کوچک‌ترین گروه‌گرایی، شخص‌گرایی و جناح‌بازی آسیب‌های سختی را به کشور وارد می‌کند. تاریخ آینده نیز رفتار تک تک افراد در این چهار سال را با دقت تمام بررسی خواهد کرد.

این کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری ادامه داد: من با مطالعه و کارهای کارشناسی‌ که انجام دادم و با آگاهی تمام می‌گویم که این چهار سال جزء سال‌های سخت کشور خواهد بود. من اطمینان دارم که به لطف خدا و با برنامه‌ریزی‌هایی که تهیه شده است و پتانسیل‌هایی که از جوانان، مردان و زنان کشور شاهد هستیم، می‌توانیم از این شرایط سخت عبور کرده و تحریم‌ها را پشت سر بگذاریم و اقتصاد کشور را شکوفا کنیم.

رضایی در پایان با بیان این‌که تاکنون هیچ لیستی از کاندیدای انتخابات شورای شهر و روستا تهیه نکرده‌ایم، گفت: ما در حال مذاکره با دوستان خود هستیم و در آینده نزدیک این لیست را اعلام خواهیم کرد.

 


اعلام موجودیت ائتلاف فراگیر آبادگران شهر

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : پنج شنبه 92 اردیبهشت 12 ساعت 11:45 صبح
ائتلاف فراگیر آبادگران شهر با انتخاب دبیرکل، رسما جهت حضور در چهارمین انتخابات شورای اسلامی شهر اعلام موجودیت کرد.

اعلام موجودیت ائتلاف فراگیر آبادگران شهر

به گزارش پایگاه خبری ناب به نقل از خبرگزاری مهر، با پیشنهاد ائتلاف فراگیر آبادگران شهر و تایید محسن رضایی، طی حکمی سید مهدی صادق نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و نامزد چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران به عنوان دبیرکل این ائتلاف منصوب شد.

در این حکم آمده: امید است با اتکال به خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) همراه با سایر مسئولین ستاد در انجام وظایف محوله و بهره گیری از ظرفیت و توان نخبگان و عموم مردم در خلق حماسه سیاسی و اقتصادی تلاش و کوشش خود را معمول دارید.


همایش معتمدین شهر تهران برگزار شد

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : سه شنبه 92 اردیبهشت 10 ساعت 10:36 عصر
سخنگوی ستاد نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اهمیت انتخابات آتی شورای شهر گفت: شورای شهر محل تصمیم‌های مدیریتی است و نیازی به تکنواندوکار، کشتی‌گیر و بازیگر ندارد.

 

حسین مظفر نماینده مردم تهران که در جمع معتمدین شهر تهران سخن می‌گفت، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با دو رکن جمهوریت و اسلامیت برآمده از خواست و اراده مردم است، اظهار داشت: مسئولیت نظام جمهوری اسلامی ایران در گرو حضور و مشارکت مردم در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی است و لذا حضور مردم در انتخابات آتی تأکید بر مقبولیت نظام است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران دموکراسی و تئوکراسی را با هم دارد افزود: دموکراسی و تئوکراسی با هم  منافات ندارد و در حقیقت مردم‌سالاری دینی مدنظر مقام معظم رهبری، ترکیب حضور مردم و مسئولیت الهی است.

مظفر با بیان اینکه مشروعیت نظام سیاسی در اسلام از سوی خداست، تأکید کرد: دشمنان انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را برای مقابله با ملت ایران به کار گرفته‌اند و اکنون نیز امیدوارند که حضور مردم در انتخابات آتی پررنگ نباشد اما مردم با هوشیاری و آگاهی در انتخابات حضور پرشوری خواهند داشت.

سخنگوی ائتلاف پیشرفت با تأکید بر اینکه رئیس جمهور آینده باید فردی با برنامه و توانمند باشد اظهار داشت: اینکه فردی اخلاق‌مدار، نمازخوان و مؤمن باشد برای ریاست جمهوری کافی نیست و افرادی که می‌خواهند در عرصه ریاست جمهوری حضور داشته باشند باید با برنامه و توانمند باشند.

مظفر حضور مردم در پای صندوق‌های رأی را به مثابه همراهی دین خدا توصیف کرد و افزود: در جمهوری اسلامی همه مسئولان به طور مستقیم یا غیرمستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه به انتخابات آتی شورای شهر اشاره کرد و گفت: شورای شهر محل تصمیم‌گیری است و ما در شورای شهر نیاز به کشتی‌گیر، تکواندوکار و بازیگر نیست البته این افراد محترم‌اند اما شورای شهر محل تصمیم‌گیری‌های مدیریتی است.

بنا بر این گزارش:اصغر قدیمی دبیر ائتلاف فراگیر معتمدین شهر تهران به همراه جمعی از معتمدین نیز در این جلسه حضور داشتند.


حماسه سیاسی و اقتصادی

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : سه شنبه 92 اردیبهشت 10 ساعت 11:53 صبح
دبیر انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران با اشاره به اینکه با بیان اینکه حماسه سیاسی و اقتصادی بدون حضور فعال دانشجویان صورت نخواهد گرفت گفت: اگر جنبش های دانشجویی با عزم جدی در این جهت حرکت کنند و تلاش خود را در راستای نوآوری و برگزاری جلسات با نخبگان و کرسی های آزاد اندیشی به کار ببندند گام بزرگی را برخواهند داشت.

به گزارش پایگاه خبری ناب ، علی عبدی در گفتگو با خبرنگار مهر؛ با بیان اینکه رهبری انقلاب در ابتدای سال جاری دو واژه بسیار مهم حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را مطرح کردند گفت: مظهر بارز حماسه سیاسی ، انتخابات ریاست جمهوری و میزان شرکت مردم در این انتخابات و مظهر حماسه اقتصادی نیز رشد بیش از پیش بخش های تولیدی و اقتصادی است.

دبیر انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران با اشاره به اینکه حضور سلایق مختلف در انتخابات امسال و شرکت گسترده مردم در این عرصه افزود: انجام وظیفه همه بخش های اجرایی در این حوزه مطابق قانون نیز از دیگر الزامات تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی است چراکه عملکرد خلاف قانون و خلاف وظیفه می تواند لطمه بزرگی به شرکت پرشور مردم در انتخابات وارد کند.


عبدی با بیان اینکه اگر یک دستگاه اجرایی در جهتی خاص و از یک کاندیدای خاص حمایت کند نیز لطمه زیادی به حضور مردم در عرصه سیاسی وارد می کند اظهارداشت: باید دستگاه های اجرایی در ایام منتهی به انتخابات به جای صرف وقت و هزینه خود در حمایت از افراد خاص، به انجام وظایف مشخص و قانونی خود بپردازند.


دبیر انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران در همین زمینه به وظایف تشکل های دانشجویی اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد بستر مناسب برای بیان نظرات و دیدگاه های گروه های مختلف بدور از هرگونه جهت گیری در فضایی کاملا عادلانه از جمله وظایف تشکل های دانشجویی است.


عبدی با اشاره به اینکه فضای دانشگاه ها نباید در گیر بازی های سیاسی شود گفت: حضور گروه های مختلف در دانشگاه ها به افزایش آگاهی دانشجویان کمک می کند؛ این موضوع نیز می تواند به افزایش آگاهی عمومی جامعه و حضور پرشور مردم در عرصه سیاسی کشور منجر شود.


این فعال دانشجویی در ادامه به الزامات تحقق حماسه اقتصادی پرداخت و با بیان اینکه حماسه اقتصادی، تقویت و عزم جدی برای رسیدن به اقتصادی شکوفا است تصریح کرد: این موضوع مستلزم تلاش بیشتر قوای سه گانه و جریان های مختلف داخل کشور و همچنین کوتاه آمدن از منافع گروهی و جناحی است؛ اگر این اتفاق بیفتد بسیاری از بد اخلاقی ها که تاثیر مستقیمی نیز بر رکود اقتصادی کشور دارد کاسته شده و تلاش ها همه در جهت پیشبرد منافع ملی به کار گرفته می شود.


عبدی با بیان اینکه تلاش در جهت تحقق منافع ملی به هم افزایی مسئولین منجر می شود تاکید کرد: اگر این مساله مورد توجه باشد علیرغم وجود اختلاف سلیقه حماسه اقتصادی اتفاق خواهد افتاد.

وی توجه به سرمایه گذاران داخلی و سرمایه گذاری در بخش های اقتصادی را از جمله مهمترین عوامل در تحقق حماسه اقتصادی دانست و اظهارداشت: وقوع برخی اتفاقات در این بخش که منجر به سرمایه گذاری در خارج از کشور، بخش های واسطه گری یا بخش های غیرتولیدی شد باعث ضربه خوردن بخش هایی از اقتصاد کشور شده است.


این فعال دانشجویی ادامه داد: اگر به این موضوعات توجه کافی شود قطعا گام مهمی در این مسیر برداشته خواهد شد.
دبیر انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران در همین زمینه به نقش مهم عموم مردم اشاره کرد و گفت: وقتی کشور به فداکاری احتیاج دارد مردم باید پیش قدم شده و حماسه ساز باشند؛ در این حالت بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.


عبدی افزود: ما شاهد بودیم که در زمانی که اوضاع بازار سکه، نوسانات زیادی را متحمل می شد بخش زیادی از مردم وارد بازار شدند و اوضاع بحرانی تر شد.


وی وظایف تشکل های دانشجویی را در این راستا برگزاری جلسات تخصصی برای پیشرفت مسائل اقتصادی و دعوت از گروه های مختلف به دور از درگیری های سیاسی دانست و تاکید کرد: در همین راستا می توان نظرات کارشناسی را گردآوری و آنها را در قالب نشریات یا کتب تخصصی تدوین کرد.


عبدی به انتظار مقام معظم رهبری از تشکل های دانشجویی برای بسترسازی مناسب در جهت ایجاد تحول در حوزه های مختلف کشور اشاره کرد و گفت: رهبری انتظار دارند که اگر کشور به تحول جدیدی در هر حوزه ای همچون اقتصاد نیاز دارد این اتفاق در دانشگاه بیفتد.


دبیر انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران با بیان اینکه قطعا حماسه اقتصادی بدون حضور فعال دانشجویان صورت نخواهد گرفت خاطرنشان کرد: اگر جنبش های دانشجویی با عزم جدی در این جهت حرکت کنند و تلاش خود را در راستای نوآوری و برگزاری جلسات با نخبگان و کرسی های آزاد اندیشی به کار ببندند گام بزرگی را برخواهند داشت.


<      1   2   3   4   5   >>   >



بازدید امروز: 8 ، بازدید دیروز: 40 ، کل بازدیدها: 252269
پشتیبانی و بروز رسانی : "گروه ناب"