سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سازندگان «دریا و ماهی پرنده» شایسته تقدیرند

ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : جمعه 93 دی 12 ساعت 12:51 عصر
مراسم فرش فیروزه ای «دریا و ماهی پرنده» چهارشنبه شب گذشته برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه خبری ناب، مراسم فرش فیروزه ای فیلم سینمایی «دریا و ماهی پرنده» چهارشنبه ساعت 20 در پردیس سینمایی کوروش با حضور بازیگران و عوامل فیلم، اصحاب رسانه و برخی از اهالی سینما و ورزش برگزار شد.


در ابتدای مراسم هنرمندان با عبور از مقابل بنرهای فیلم روی تابلوی بزرگ یکی از عکس های فیلم جمله ای را به یادگار نوشتند. احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر یکی از مهمانان ویژه بود که به عنوان اولین نفر وارد سالن شد و پس از او نیز سایر هنرمندان همراه با بازیگران به داخل سینما آمدند.

برنامه با پخش آیاتی چند از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

سیدجواد یحیوی نیز اجرای مراسم را برعهده داشت و در همان ابتدا از احمد مسجدجامعی دعوت به عمل آورد تا روی سن آمده و دقایقی را به سخنرانی بپردازد. مسجدجامعی با حضور روی سن، ابتدا با اشاره به سرمایه گذاری یک تهیه کننده جوان برای ساخت فیلمی هنری ابراز خشنودی کرد و به سازندگان فیلم نیز تبریک و خسته نباشید گفت. او همچنین این قول را به سازندگان فیلم و سایر تولید کنندگان بخش خصوصی داد که نهایت حمایت را از اینگونه آثار انجام دهند. مسجدجامعی در پایان ابراز امیدواری کرد که اکران «دریا و ماهی پرنده» به همین یک بار ختم نشود و در آینده فیلم بتواند در نمایشی وسیع در سراسر ایران به نمایش درآید.

پس از مسجدجامعی، ابوالفضل جلیلی کارگردان شناخته شده کشورمان نیز با حضور روی سن درباره انگیزه اش از شرکت در این مراسم گفت: «حضور من در این مراسم تنها به این خاطر بوده که در زمان تولید یکی- دو بار سر صحنه فیلمبرداری حاضر شدم و به طور کامل در جریان ساخت فیلم قرار گرفتم. به نظرم گروه تولید «دریا و ماهی پرنده» با کمترین امکانات مالی توانستند با همدلی و تلاش صادقانه کار را به پایان برسانند و این شایسته تقدیر است. ضمن اینکه فیلم مدیون تمام زحماتی است که تهیه کننده اش کشیده و امیدوارم در جشنواره فیلم فجر شاهد نمایش فیلم باشیم و پس از آن نیز اکرانی مناسب به آن اختصاص یابد».

او همچنین درباره وضعیت فیلم های خود که تاکنون مجوز نمایش برای آنها صادر نشده نیز گفت: «آنقدر در بیابان زندگی کرده ام که به کلی از مجامع سینمایی و اینچنینی دور شده ام و واقعاً نمی دانم که در حال حاضر هر کس در چه مسندی قرار دارد. با این حال همچنان نمی دانم مشکلات سینمایی ام را به چه کسی بگویم. در صحبت های خصوصی با مدیران متوجه می شوم کارهایم هیچ مشکلی ندارد ولی نمی دانم وقتی تمام این مدیران در یک جا کنار یکدیگر جمع می شوند چه اتفاقی رخ می دهد که فیلم هایم دچار سانسور می شود».

جلیلی افزود: «انقلاب ما با دو میلیون شهید جنگ و اندیشه ای که در آن نفهته آنقدر قوی است که باید ایمان داشته باشیم هیچ مسئله ای نمی تواند آن را دچار تزلزل کند، چه برسد به اینکه ما بترسیم با نمایش فیلمی به آن لطمه بزنیم. این تنها نشانه کم اعتقادی و کم اعتمادی برخی به انقلاب است. ابوالفضل جلیلی فرزند همین انقلاب است و فیلم های او که به زعم شما در آن سیاهنمایی وجود دارد نیز نمی تواند به انقلاب ضربه ای وارد کند. باید از همه تشکر کنم. اول از مردمی تشکر می کنم که حامی اصلی سینما هستند. تماشاگرانی که در همین سالن به دیدن فیلم تهیه کننده ای آمده اند که تلاش کرده اثری هنری و ارزشی بسازد. تهیه کننده ای که مانند بسیاری دیگر از تهیه کنندگان می توانست به سراغ فیلمی کمدی برود و نگران بازگشت سرمایه اش نیز نباشد».

کارگردان فیلم های سینمایی «گال»، «یک داستان واقعی» و... با کنایه نسبت به توقیف فیلم هایش و اشاره به هدیه ای که مسجدجامعی در زمان ریاستش در ایام نوروز به تمام هنرمندان اهدا کرده بود گفت: «جا دارد از شخص آقای مسجدجامعی نیز تشکر ویژه ای داشته باشم که برخلاف تمام وزرای ارشاد از دولت اول تاکنون که همیشه به من برگه توقیف فیلم هایم را دادند، اما وی تنها وزیری بود که به من آینه، قرآن و کتاب حافظ داد. کتاب حافظی که وی شخصاً با دست خط خود روی آن متنی را به یادگار برای اهالی سینما نوشت. متنی که از قضا بد خط نیز نوشته شده بود(!) شاید هم دلیل آن به تعداد زیاد کتاب ها برمی گشت».

امیر پورکیان تهیه کننده فیلم نیز بعد از پایان صحبت های جلیلی روی سن آمد و گفت: «شاعر نیستم ولی اگر اجازه بدهید شعری را برای حضار قرائت کنم: من از عقرب نمی ترسم ولی از نیش می ترسم/ از آن گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم/ از آن جشنی که اعضای تنم دارند خوشحالم/ ولی از اختلاف مغز و دل با ریش می ترسم/ هراسم جنگ بین شعله و کبریت و هیزم نیست/ من از سوزاندن اندیشه در آتیش می ترسم/ تنم آزاد، اما اعتقادم سست بنیاد است/ من از شلاق افکار تهی بر خویش می ترسم. از تمامی حضار که برای دیدن فیلم به سالن آمده اند تشکر می کنم».

مهرداد غفارزاده کارگردان فیلم نیز با حضور روی سن در جملاتی کوتاه گفت: «صحبت درباره فیلم را به بعد از اکران آن موکول می کنم زیرا درباره آن صحبت های فراوانی دارم. به دلیل کمبود وقت تنها از دوستان عزیز تقاضا می کنم تا آخرین لحظه به تماشای فیلم بنشینند. حرف هایم را در فیلم زده ام و امیدوارم نتیجه کار مورد پسند مخاطبان قرار گیرد».

در ابتدای مراسم جواد یحیوی با قرائت نام تمام بازیگران و عوامل فیلم از آنان تشکر کرد.

با پایان مراسم غفارزاده با حضور روی سن از اشکالات جزئی که در رنگ و صدای این نسخه از فیلم هنگام اکران وجود داشت عذرخواهی کرد.

نیوشا ضیغمی، علی سرتیپی، امیرشهاب رضویان، اسماعیل فلاح پور، مسعود ردایی، حبیب اللهیاری، محمود گبرلو، مهری شیرازی، محمد حمزه ای، پردیس افکاری از جمله هنرمندان و مجید جلالی، سعید صادقی فر، محمد پاشایی از جمله ورزشکاران حاضر در مراسم بودند.

در ابتدای مراسم تمام بازیگران نوجوان پروژه همراه با یکدیگر وارد سالن شدند و در مقابل بنرهای فیلم عکس یادگاری گرفتند.

با توجه به نمایش فیلم تا ساعات پایانی شب جمعیت قابل توجهی تا پایان نمایش به تماشای فیلم نشستند.

همایون ارشادی و امیرحسین رستمی از بازیگران اصلی فیلم در مراسم حضور نداشتند.
در پایان پورکیان تهیه کننده پروژه بعد از اتمام مراسم گفت: «برای افتتاحیه این فیلم تصمیم گرفتیم که برای اولین بار از عنوان فرش فیروزه ای استفاده کنیم. رنگ فیروزه ای رنگ اصیل ایرانی و اسلامی بوده که در تمام معماری های اماکن مذهبی نیز به کار رفته است. با این حال مراسم با استقبال بسیار خوبی برگزار شد و تمامی افراد حاضر در سالن تا لحظه بالا آمدن تیتراژ پایان به تماشای فیلم نشستند».

او اضافه کرد: «به دلیل کمبود وقت نسخه ای که در سالن به نمایش درآمد اشکالاتی در زمینه رنگ و صدا داشت که بزودی این مشکل نیز مرتفع خواهد شد. در نهایت امیدوارم «دریا و ماهی پرنده» برخلاف جشنواره کودک که با ناعدالتی توسط مدیران کنار گذاشته شد، در جشنواره فیلم فجر امسال به نمایش درآید و توسط منتقدان و اهالی رسانه مورد بررسی و نقد قرار گیرد».





بازدید امروز: 19 ، بازدید دیروز: 5 ، کل بازدیدها: 260210
پشتیبانی و بروز رسانی : "گروه ناب"