سوابق پنج کاندیدای مجلس
ارسال شده توسط : پایگاه خبری ناب در روز : پنج شنبه 91 اردیبهشت 14 ساعت 10:9 صبحشناسایی و پرداختن به سوابق سیاسی و اجتماعی نامزدهای انتخاباتی از مهمترین مؤلفه هایی است که می تواند در روند شناخت مردم از کاندیداهای ورود به مجلس نهم تاثیر بسزایی داشته باشد. از این رو گزارش حاضر قصد دارد سابقه سیاسی و اجتماعی پنج تن از کاندیدای مجلس نهم در حوزه انتخابیه تهران،ری،شمیرانات و اسلامشهر را تشریح نماید.
*زهره الهیان
متولد کرمانشاه و دارای مدرک دکترای تخصصی بیماری های داخلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
به طبابت در بیمارستانهای بقیه الله و نجمیه اشتغال دارد و نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم است.
سوابق علمی پژوهشی/تخصصی:
• مدرک دکترای تخصصی بیماریهای داخلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
• مسلط به زبان انگلیسی و مکالمه
• انجام تحقیقات به عنوان شیوع علائم بالینی بیماران مبتلا به کوشینگ
سوابق مدیریتی :
• مسوول خواهران در سازمان بسیج دانشجویی کشور
• مدیر عامل کانون مشکات اندیشه (NGO)
• مدیر عامل کانون وفا گستران زنان مسلمان (NGO)
سوابق فعالیت سیاسی - اجتماعی:
• عضو هیأت رئیسه کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
• عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی
• رئیس فراکسیون سازمانهای مردم نهاد(NGO) مجلس شورای اسلامی
• رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی
• عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی
• 15سال سابقه همکاری با تشکلهای مطرح دانشگاهی در حوزه های سیاسی اجتماعی
• نماینده مجلس شورای اسلامی دوره هشتم
• رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی
* محمدرضا باهنر
باهنر زاده 1331 در کرمان است.
وی سیاستمدار محافظهکار ایرانی و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین است.
محمد رضا باهنر نماینده مجلس شورای اسلامی در دورههای دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم بودهاست. همچنین رئیس فراکسیون اکثریت مجلس پنجم و نایب رئیس مجلس هفتم و هشتم بر عهده داشت.
*حسین طلا
وی متولد سال 1348 بوده و جانباز جنگ تحمیلی است.
طلا دارای مدرک تحصیلی دکترای پزشکی و دانشجوی دکترای مدیریت در اقتصاد است.
وی در سوابق کاری خود مسئولیت هایی همچون رئیس دانشکده حفاظت و بهداشت کار وعضو شورای حفاظت فنی، معاون استاندار و فرماندار تهران، سرپرست دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات تهران بزرگ در شورای نگهبان، مشاور معاون اجرایی شورای نگهبان، جانشین معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در قرار گاه ثار الله، رئیس هئیت مدیره و مدیر عامل شرکت دخانیات ایران و مشاور وزیر کار وامور اجتماعی را بر عهده داشته است.
طلا از جمله کسانی است که قرار بود در دور اول در لیست جبهه متحد اصولگرایی قرار گیرد اما پس از عدم حضور در این لیست از سوی جبهه پایداری به عنوان نامزد انتخاباتی در حوزه تهران معرفی شد.
* لاله افتخاری
لاله افتخاری، نماینده مردم تهران: متولد 1338 و دکترای علوم قرآنی است. مطالعه و تحقیقات وی در موضوعات حقوق زنان، الگوی زن مسلمان و علوم قرآنی در سمینارها و میزگردهای تلویزیونی از شبکههای داخلی و برون مرزی مطرح شدهاست.وی به عنوان زن نمونه از سوی مؤسسه فرهنگی شجره طوبی لوح افتخار دریافت کردهاست.
وی در حال حاضر داور مسابقات قرآنی و پژوهشی، عضو گروه مبلغان زباندان امور بین المللی سازمان حج و زیارت، عضو جمعیت زنان انقلاب اسلامی و عضو دائم مرکز دانش پژوهان شاهد است. وی دارای 21 اثر پژوهشی و دو تألیف در زمینه علوم قرآنی است.
* مهرداد بذرپاش
مهرداد بذرپاش معاون سابق رئیس جمهور بود.
بذرپاش که متولد سال 1359 تهران است، فرزند بزرگی است از شهدای هشت سال دفاع مقدس. شهید منصور بذرپاش که در سال 1361 شربت شهادت نوشید تا مهرداد فقط نزدیک به 2 سال با پدر بودن را تجربه کند و پس از آن زیر سایه مادر زندگی بگذراند.بذرپاش که حالا کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علامهطباطبایی را در پرونده تحصیلی اش دارد مسوولیتهایی مثل مشاوری شهردار تهران در سالهای 82 و 83، ریاست فرهنگسرای جوان را تجربه کرد و همزمان با آغاز رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری به صف حامیان دکتر احمدینژاد پیوست تا او را در راه رسیدن به ریاست جمهوری یاری دهد. پس از انتخابات بذرپاش به عنوان جوانترین عضو هیات دولت پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جلسات هیاتوزیران شرکت کرد و همزمان به عنوان مشاور رئیسجمهور، رئیس حوزه مشاوران جوان رئیسجمهور و عضو شورای عالی جوانان فعالیت کرد.